AGT Kurye "Ziyaret edildi, yarın tekrar edilecek" diyor

423371

Hectopat
Merhaba, Papara kart sipariş vermiştim. Dükkanımızın adresini verdiğim için kapalı olmamıza imkan yok. Kurye ziyaret etmiş, yokmuşuz. Bir de yarın tekrar edilecek yazmış fakat yarın da ziyaret etmedi. Ben ne yapmalıyım? Kurye hakkında şikayetim var dedim, mail attım, yanıtlanmadı. Kuryeyi aradım, telefonu da kapalıydı.

Merhaba, Papara kart sipariş vermiştim. Dükkanımızın adresini verdiğim için kapalı olmamıza imkan yok. Kurye ziyaret etmiş, yokmuşuz. Bir de yarın tekrar edilecek yazmış fakat yarın da ziyaret etmedi. Ben ne yapmalıyım? Kurye hakkında şikayetim var dedim, mail attım, yanıtlanmadı. Kuryeyi aradım, telefonu da kapalıydı.
Papara desteği aradın mı ?

Biraz sıkıntılı bir kargo firması. Ben de problem yaşamıştım. İlgili konu:

AGT müşteri hizmetlerini arayın.

Aynı sorunu yaşadım. Destek ekibini aradığımda sistemsel bir hata olduğunu belirttiler. Ertesi gün geldi kart, kargo yola çıkmasına rağmen ulaşamazsa bu şekilde oluyormuş.

Hayır, bi ara aramıştım açmadılar daha da aramadım.
Whatsapp'tan mesaj attım. Acil ulaşması gereken kartlar listesine aldıklarını söylediler. Gelmeden önce arayacaklarını da söylediler. Ben de arama gereği duymadım.
Şikayetvar sitesi üzerinden şikayet oluştur. Whatsapp'a bot koymuşlar, hep aynı şeyleri söylüyor.

Şikayetvar sitesi üzerinden şikayet oluştur. Whatsapp'a bot koymuşlar, hep aynı şeyleri söylüyor.
Papara Kartımı Kurye getirmedi!
12.08.2021 tarihinde kuryeye verilen Papara kartım hala elime ulaşmadı. Kurye gelmediği halde 'Ziyaret edildi fakat alıcı bulunamadı." diye not düşülmüş. Adresini verdiğim yer her gün 08.00-00.00 saatleri açık olan bir dükkan. Kuryeniz saat kaçta geldi de beni bulamadı? Kaldı ki dükkanda onlarca insan var. Hepsi de kargonun geleceğinden haberdar. Getirmediğiniz halde yalandan not düşüyorsunuz. İnsanların vaktini çalmayı bırakın, işinizi doğru düzgün yapın! Kartımın bir an önce elime ulaşmasını rica ediyorum. Kargo Takip No: 121081751146.
Olmuş mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı