AGT, ürünü vadedilen sürede getirir mi?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhabalar. Bu sabah Amazon.com.tr'den Patriot Burst 120 GB SSD satın aldım. Alırken "Ekspres Teslimat" seçeneğini seçtim ve ekstra 7.9 TL para verdim.
Az önce ürün kargoya verildi fakat AGT ile verilmiş. Daha önceden Papara Black Card almıştım ve o da AGT ile gelmişti. Fakat gelmesi tam 41 gün sürmüştü.

Şu anda Amazon'dan siparişlerim kısmına girip baktığımda tahmini teslimat tarihinin 6 Ağustos 2021 olduğunu gördüm. Yani ürünün tahmini olarak 2 gün sonra teslim edileceği yazmakta.

Sizce AGT, ürünü 2 gün içinde getirir mi? Yoksa yine 40 gün bekler miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bayramda, çabuk gelsin diye ekspress teslimatı seçmiştim. 19 Temmuz'da sipariş ettiğim ürün 23 Temmuz günü elime ulaştı.

AGT ile şimdiye kadar hiç sorunum olmadı.
Peki neden Papara kartlar da yine AGT tarafından gönderilmesine rağmen çok uzun sürede teslim ediliyor?

Peki neden Papara kartlar da yine AGT tarafından gönderilmesine rağmen çok uzun sürede teslim ediliyor?
Birisi Papara, birisi Amazon. Sanırım bu cevap yeterlidir.

Gerçi Papara da bana çabucak gelmişti.

Agt'nin açılımı aynı gün teslimat. Benim siparişlerimi hep sonraki gün getirdi. (Genellikle geceleri sipariş verdiğimden sanırım.) Papara da kartı kargoya verdikten sonra mı, 40 gün yoksa siparişi verince mi?

Kart teslimatı ile normal kargo teslimatı arasında fark illaki olur 40 gün falan beklemezsiniz bulunduğunuz bölgeye görede değişir mesela kardeşim Papara istemiş adres dağıtım bölgesi dışındadır diye iade mi ne edilmiş yani fark var arada.

Yine 40 gün beklemezsin ama bir süre bekleyebilirsin. Belki de dedikleri sürede getirirler. Ben Ramazan Bayramında prime ile sipariş vermiştim ve bayram zamanı çalışmıyoruz vs. diyerek kargoyu pazar günü getirdiler ama bana dedikleri gün çarşamba günüydü. Yaşanan mağduriyet için de 30 TL hediye çeki verdiler. Yaşadığım il Giresun bunun da etkisi vardır.

AGT'nin açılımı aynı gün teslimat. Benim siparişlerimi hep sonraki gün getirdi. (Genellikle geceleri sipariş verdiğimden sanırım) Papara da kartı kargoya verdikten sonra mı, 40 gün yoksa siparişi verince mi?
Siparişten sonra 41 gün, kuryeye teslimden sonra ise 39 gün. Kuryeye teslimat 2 gün sürmüştü. Kurye ise bana 39 günde getirmişti. O yüzden Amazon için de şüpheliydim.

Şimdi içim çok rahatladı. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı