Ağzım iğrenç kokuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

portakal hanim

Picopat
Katılım
15 Eylül 2020
Mesajlar
117
Yer
Harikalar Diyarı
2 yıldır dişlerimi bir kere bile fırçalamadım. Erkek arkadaşımla buluşmaya bile ağzıma naneli şeker atarak gidiyorum. O 'da kendi dişlerini fırçalamadığı için iyi anlaşırız. Dişlerim sapsarı hatta bazıları siyah, asla gülmem, bu yüzden altın sarısı dişlerimle mutluyum. Ama son 1 aydır ağzımda asla gitmeyen kötü bir koku var, erkek arkadaşımla tartıştım bu yüzden. Son 2 gündür de dişlerimde ağırlaşma ve tırtıklı gibi hissetmeye başladım, köpek dişim ve azı dişim 'de 1 aydır sallanıyordu, 2 gün önce düştü. Düştüklerinden beri dişlerim 3 kat ağrımaya başladı, ağrı kesici içtim fayda olmadı. En arkadaki dişimin yanında kocaman sivilceler var, ne yapacağım?
 
2 yıldır dişlerimi bir kere bile fırçalamadım. Erkek arkadaşımla buluşmaya bile ağzıma naneli şeker atarak gidiyorum. O 'da kendi dişlerini fırçalamadığı için iyi anlaşırız. Dişlerim sapsarı hatta bazıları siyah, asla gülmem, bu yüzden altın sarısı dişlerimle mutluyum. Ama son 1 aydır ağzımda asla gitmeyen kötü bir koku var, erkek arkadaşımla tartıştım bu yüzden. Son 2 gündür 'de dişlerimde ağırlaşma ve tırtıklı gibi hissetmeye başladım, köpek dişim ve azı dişim 'de 1 aydır sallanıyordu, 2 gün önce düştü. Düştüklerinden beri dişlerim 3 kat ağrımaya başladı, ağrı kesici içtim fayda olmadı. En arkadaki dişimin yanında kocaman sivilceler var, ne yapacağım?
Dişçiye gitmelisin. 2 yıl diş fırçalamamak ne ya. Tiksindim açıkçası. Fırçalamanız lazım dişlerinizi en azından yatmadan önce veya yemek yedikten sonra.
 
2 Yıldır dişlerimi bir kere bile fırçalamadım. Erkek arkadaşımla buluşmaya bile ağzıma naneli şeker atarak gidiyorum. O'da kendi dişlerini fırçalamadığı için iyi anlaşırız. Dişlerim sapsarı hatta bazıları siyah, asla gülmem, bu yüzden altın sarısı dişlerimle mutluyum. Ama son 1 aydır ağzımda asla gitmeyen kötü bir koku var, erkek arkadaşımla tartıştım bu yüzden. Son 2 gündür'de dişlerimde ağırlaşma ve tırtıklı gibi hissetmeye başladım, köpek dişim ve azı dişim'de 1 aydır sallanıyordu, 2 gün önce düştü. Düştüklerinden beri dişlerim 3 kat ağrımaya başladı, ağrı kesici içtim fayda olmadı. En arkadaki dişimin yanında kocaman sivilceler var, ne yapacağım?

Dişlerinizi fırçalayın.

Edit: Daha ne diyeyim 2 yıldır fırçalamamış isen o senin problemin. İnsan en azından haftada 1 kere fırçalar. Düzenli bir şekilde fırçalamaya başlayın. Yavaş yavaş düzelir ve en yakın zamanda bir doktora git. Bir bakım yaptır. 2 yıl fırçalamamak nedir ya.
 
Çok fazla hasar var bence. Bütçeyi artırıp daha iyilerine bakabilir arkadaşın. Ayrıca oda fırçalamadığı için anlaşırız burasına güldüm. Biribirinizle anlaşıyorsanız pek de şey yapma. Covid bitmiş olsada anladğım kadarı ile siz bir müddet daha maskeyle dolaşacaksınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı