Ahbap güvenilir mi?

Ben AFAD'a bağış yapma taraftarıydım ama babam AFAD hükümete çalışıyor deyip Ahbap'a bağış yapalım dedi. O da ben de Haluk Levent'i fazla tanımıyoruz ama bağış yapılabilecek en doğru kurum olabilir mi? AFAD'a bağış yapmayı istememin sebebi sonuçta profesyonel bir ekibi var ama şüphede bırakan kısmı İçişleri Bakanlığı'na bağlı olmalısı ki babamda bu yüzden bağış yapmak istemiyor. Ahbap, AFAD yerine bağış yapılabilecek güvenilir bir kurum mu?

Haluk Levent zaten konuşmaya gerek yok aslında. Güvenilir diğerlerine göre oraya yardım edin.

1. sırada şu an kendisi. Ondan sonra Afad ve Akut en iyileri diyebiliriz. Ülkemizde arama konusunda en eğitimli ekipler AKUT'ta zaten. Bu kuruma da çok fazla destek ve yatırım lazım.

Ahbap'ın farkı şu, her şeyi açıklıyor. Deprem olayları bittikten sonra sitelerini incelerseniz görürsünüz, gelen paralar kuruşu kuruşuna neye harcanmış hepsi detaylıca yazıyor. Bu yüzden yabancılar başta olmak üzere ünlü kişiler de buraya yatırım yapıyor. Zaten bu ekip de devlet ile ortaklaşa çalışıyor ancak devletten farkı olarak paranın nereye gittiği kesin oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı