Rehber Aidata ADT1061 GSI ROM kurma

üstad attığın slim olanı terminal üzerinden yükledim.
Sayende şuan android 13 oldu çok teşekkür ediyorum.
yapmak isteyenler için kodlar şöyle
  • Fastboot erase product.
  • Fastboot resize-logical-partition product_ 0x0
bu kodlar hata verince
baştan şu sekilde yaptım

adb reboot bootloader
./fastboot reboot fastboot
./fastboot delete-logical-partition product
fastboot flash system system.img
(bu kodun öncesinde gsi rom dosyanızın adını system.img olarak değiştirip platform-tools dosyasına atmanız lazım)
sonrasında recovery moda girip Wipe data/factory reset yapmak lazım

1732651743894.jpg

@Maomao

Her adımı doğru yaptım sistem yüklendi (PixelExperience A12 Slim) ama açılırken ikinci boot ekranına gelmeden kapanıp Fastboot moduna atıyor ne yapabilirim yardım edebilecek biri var mı? (PE normal sürümde de denedim aynı sorun)

Her adımı doğru yaptım sistem yüklendi (PixelExperience A12 Slim) ama açılırken ikinci boot ekranına gelmeden kapanıp Fastboot moduna atıyor ne yapabilirim yardım edebilecek biri var mı? (PE normal sürümde de denedim aynı sorun)
işlemler linux kullanarak terminalden yapılacak (ben kali linux kullanıyorum)
1-sudo -i
2-chmod +X Fastboot
3-cd /.....(platform dosyasının konumu)
4-adb devices (aygıt kontrolu attack deyip cihaz kimligi yazacak. sadece kontrol için)
5-adb reboot bootloader
6-./fastboot reboot fastboot
7-./fastboot delete-logical-partition product
8-./fastboot flash system system.img
(bu kodun öncesinde gsi rom dosyanızın adını system.img olarak değiştirip platform-tools dosyasına atmanız lazım)
sonrasında recovery moda girip Wipe data/factory reset yapmak lazım

SDK Platform Araçları sürüm notları | Android Studio | Android Developers
sdk platformlar burdan indirilecek
https://magiskzip.com/gsi-list-phhusson/
gsi rom listesi
diğer gerekli dosyalar ilk sayfada

Her adımı doğru yaptım sistem yüklendi (PixelExperience A12 Slim) ama açılırken ikinci boot ekranına gelmeden kapanıp Fastboot moduna atıyor ne yapabilirim yardım edebilecek biri var mı? (pe normal sürümde de denedim aynı sorun)

Seçtiğin sistem ARM64 a/b olmalı, eğer bu dosyayı seçmişsen seçmişsen tahminen ROM artık cihaz ile uyumlu değildir. Cihazı uzun zamandır kullanmadığımdan tam bir şey diyemem ama Project Elixir, PixelExperience ROM'dan daha iyi çalışıyordu.

Bir grup birleşip cihazın device Tree'sini çıkarsak TWRP yapılabilir bence. Benim derleyebilecek sistemim var. Cihaz hangi sürüm ile geliyor ve stok recovery paylaşır mısınız?

TWRP yerine AOSP Recovery'e göz atın bence. TWRP'ye göre açılma ihtimalleri daha yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı