Herkese iyi Sosyaller, birkaç gündür mavi ekran alıyordum. Dosyalar burada. Umarım Herkese açık paylaşıldı. bilgisayar "Aidata Marka "All in One" tipinde yalnız hangi model olduğunu çözemedim. Sistem bilgilerini ekliyorum.
Burası ofis olduğu için aynı marka model 3 adet bilgisayar var diğerinde aynı sorun var. Ek olarak konuya 2. raporları ekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Forumda eskiden en hızlı bu konu çözülürdü.
Siz bakabilir misiniz. Çalışamaz olduk. @turko35408
@turko35408
1. PC DDU ile Ekran kartı seçip otomatik olarak intel geldi kaldırdım. PC Çözünürlük değişti. Güncellemeyi Windows11 Update kısmından yapıyoruz dimi?
@turko35408 Sende olmasan çözemiyeceğiz. Yazıcı sürücüsü komple kaldırdım. Mavi ekran sıklığı artı. Bazı donmalarda mavi ekran gelmeside uzun sürüyor. Bende işim olduğundan kapatıp açıyorum. Linkte yeni mavi ekran raporları var. Sanırım tek çare format.
Ekran kartını sürücünüzü silmek için DDU aracını kullanabilirsiniz. https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download/ Buradan ekran kartınızı seçip temizledikten sonra yeniden başlat kısmını seçin. Sistem yeniden başlayacaktır.
Windows 10 için otomatik sürücü yüklemeyi kapatmak için halihazırda bir rehberimiz var. Fakat bazı durumlarda ve özellikle laptop sistemlerde bu çözüm işe yaramayabiliyor. Genellikle siz güncel ekran kartı sürücüsünü yükleseniz de Windows Update daha eski bir sürümü yüklüyor ve kısır bir...
@claus
Dediklerinizi yaptım. Daha önce DDU ile kaldırıp Windows11 güncellemesi ile sürücü kurmuştuk. Çok daha seri mavi ekranlar gelmeye başlamış idi. Şimdiki biraz daha az deneme fırsatım oldu ve yine mavi ekranımız var linkte bulabilirsiniz.
@claus
Dediklerinizi yaptım. Daha önce DDU ile kaldırıp Windows11 güncellemesi ile sürücü kurmuştuk. Çok daha seri mavi ekranlar gelmeye başlamış idi. Şimdiki biraz daha az deneme fırsatım oldu ve yine mavi ekranımız var linkte bulabilirsiniz.
Win 11 mi var sistemlerin hepsinde ? 3 tane bilgisayar demişsiniz.
Birde sistemi nereden aldınız ? Anakart sorunu görünüyor yüksek ihtimal. Aldığınız yer ile iletişime geçip yeni BIOS olup olmadığını sorun.
Ses için donanım kimliklerini yollayın.
Bunları'da yükleyin.