Aidata hazır sistemde mavi ekran sorunu

İşletim sistemi
Windows 11

orhan yıldız

Kilopat
Katılım
18 Mart 2018
Mesajlar
546
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Minidump Rapor Linki
https://1drv.ms/u/s!Ar5S5h-b-jk-uk18Gs4YBR7gsmch?e=yAMCuR
RAM
8GB
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-9400 CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz
Herkese iyi Sosyaller, birkaç gündür mavi ekran alıyordum. Dosyalar burada. Umarım Herkese açık paylaşıldı. bilgisayar "Aidata Marka "All in One" tipinde yalnız hangi model olduğunu çözemedim. Sistem bilgilerini ekliyorum.

Burası ofis olduğu için aynı marka model 3 adet bilgisayar var diğerinde aynı sorun var. Ek olarak konuya 2. raporları ekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Forumda eskiden en hızlı bu konu çözülürdü.

Siz bakabilir misiniz. Çalışamaz olduk.
@turko35408

 
Son düzenleme:
@turko35408
1. PC DDU ile Ekran kartı seçip otomatik olarak intel geldi kaldırdım. PC Çözünürlük değişti. Güncellemeyi Windows11 Update kısmından yapıyoruz dimi?
1737648714956.png
 
Sanırım tek çare format.
Sorun yazılımsal olsaydı format çare olabilirdi. Sorun donanımsal görünüyor.

RAM testi yapıp sonucu paylaşın.

 
Son düzenleme:
Bu şekilde Intel sil.
Sonra bu rehbere göre Intel iptal et.
Sonra bunu yükle.
Sonra gelişmeleri bildir.
 
@claus
Dediklerinizi yaptım. Daha önce DDU ile kaldırıp Windows11 güncellemesi ile sürücü kurmuştuk. Çok daha seri mavi ekranlar gelmeye başlamış idi. Şimdiki biraz daha az deneme fırsatım oldu ve yine mavi ekranımız var linkte bulabilirsiniz.
Win 11 mi var sistemlerin hepsinde ? 3 tane bilgisayar demişsiniz.
Birde sistemi nereden aldınız ? Anakart sorunu görünüyor yüksek ihtimal. Aldığınız yer ile iletişime geçip yeni BIOS olup olmadığını sorun.
Ses için donanım kimliklerini yollayın.
Bunları'da yükleyin.

 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı