Aidatı olmayan kredi kartı önerisi

Mobil uygulamada kart başvurusu kısmında gözükmüyor.
Hocam kimse kullanmasın diye en diplere gömüyorlar bu kartları. Mesela Akbankın aidatsız kartına başvuru yapamıyorsunuz, form doldurup talep ediyorsunuz onlar sizi arıyor, öyle başvuru oluyor. Ki sizi ararken zaten binbir şey söyleyip aidatsız karttan vazgeçirebilirler.
 
Hocam kimse kullanmasın diye en diplere gömüyorlar bu kartları. Mesela Akbank'ın aidatsız kartına başvuru yapamıyorsunuz, form doldurup talep ediyorsunuz onlar sizi arıyor, öyle başvuru oluyor. Ki sizi ararken zaten binbir şey söyleyip aidatsız karttan vazgeçirebilirler.

Evet müşteri hizmetlerini arayıp başvuruyorsunuz hocam. Ya da Axess Free kart diye internette aratıp başvurabilirsiniz.
 
2013 yılında İş Bankası Maximum Genç Kart ile başladım bu serüvene. 18 yaşımdaydım. Üniversite bitti kredi lazım oldu. Maalesef İş Bankası'nın eli diğer özel bankalara göre çok pinti. Hiç bir zaman gecikmem olmamıştır. Krediye başvurduğumda sigortalı olmama rağmen vermedi. İhtiyacımı başka bankadan çözmüştüm. Kart limiti konusunda da her zaman sıkıdır. Devlet bankalarından sonra en sıkıntılı İş Bankası'dır.

Şuan hemen hemen her bankadan kredi kartım var. Akbank her zaman öncelikli ilk limiti teklif eder ve verir. Kredi durumlarında da öyledir. Size tavsiyem çalışacağınız bankayı seçerken geleceği de düşünmeniz. Yıllar çok hızlı geçiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı