Deni Aslan
Picopat

Merhaba 1 gün önce verilmiş olan siparişiniz (Pazar günü çalışılmıyor@jumbum
Merhaba, kusura bakmayın size mail ve WhatsApp numarasından ulaşamadım 2 gün önce aynı kasayı sipariş ettim sitenizden lakin kargo ile ilgili herhangi bir bilgi ulaşmadı bana, konuyla ilgili yardımcı olur musunuz lütfen.
Teşekkürler
@jumbum
Merhaba, kusura bakmayın size mail ve WhatsApp numarasından ulaşamadım 2 gün önce aynı kasayı sipariş ettim sitenizden lakin kargo ile ilgili herhangi bir bilgi ulaşmadı bana, konuyla ilgili yardımcı olur musunuz lütfen.
Teşekkürler
Merhaba 1 gün önce verilmiş olan siparişiniz (Pazar günü çalışılmıyor) Dün kargoya teslim edilmiş fakat bulunduğunuz yer 2 günlük taşıma mesafesinde olduğundan ötürü yarın teslim alabileceksiniz.
Herşey güzel olacakPazar günü çalışılmadığını biliyorum elbette, zaten kargom gelmedi demedim, sadece kargo takibi ile ilgili bilgi istedim, buradan yazdınız teşekkürler.
Küçük bir eleştirim olacak sizlere, sitenizde kargo durumu ile ilgili bilgi bölümü var ayın 16'sında kargo yapmışsınız ama güncelleme yapmamışsın.
WhatsApp hattınıza 2 gün önce mesaj yazdım fakat herhangi bir şekilde cevap alamadım.
Mail attım yine aynı şekilde cevap alamadım.
Bence buna dikkat etmeniz gerekiyor.
Bu arada kargom sapasağlam geldi, hızlı kargo, sağlam ürün, mükemmel fiyat için teşekkürler.
Tek sorun iletişim oldu benim için.
Merhaba, farklı bir forumda an itibarıyla geçerli promo code mevcuttur. Burada link vermek uygun olmayacaktır.
Merhaba DLX21 EOL oldu. İthalatçı firma yeni ürün olarak ne getireceği netleşmediği için bilgi veremiyoruz. Ancak Beyaz yok orası kesin. DLX21 de 1-2 adet mevcuttur.Beyaz renk modeli stoklara geliyor mu yoksa sadece siyah renk satışınız mı var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.