Aigo DR12 RGB FAN ve GPU Bracket inceleme

Bunda 3 adet led şerit var. Seninde sanırım anakartta RGB header yoktu benimki gibi. Yani mecbur gibiyiz böyle bişey almaya ve gerçekten memnun edici sonuç aldım.75 TL ye aldım indirimle yalnız.

Yukarıda yazmayı unutmuşum manyetik mıknatısla tutturuyoruz yani yapıştırma dandikti düştü eskidi gibi olay yok onu da çok iyi yapmışlar. Kesin alınır yani.

Biraz araştırdım her şeritte RGB350 olanından 6 tane fazla led bulunuyor. Aynı zamanda anakart bağlantısı yok. Kumandası daha uzak mesafeden çalışabiliyormuş.

Son düzenleme:
Biraz araştırdım her şeritte RGB350 olanından 6 tane fazla led bulunuyor. Aynı zamanda anakart bağlantısı yok. Kumandası daha uzak mesafeden çalışabiliyormuş.
Çok iyi o zaman. Kasa neydi ama ztaen bunlar bile çok güçlü ışık verşyor onlar hepten aydınlatır. Gğzel modelmiş o da baya.

Bendede cm masterbox lite 5 var yan kısım komple akrilik şeffaf ama sadece anakartta biraz aydınlatma var bide öndeki 3 fanın ışığı biraz vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…