Aigo RGB Fan Önerisi

İyi akşamlar forumdaşlarım,

Sharkoon firmasının Pure Steel model kasası için aşağıdaki iki seçenekten hangisini önerirsiniz? (Şuan bütçem 1. seçenekteki kite yetiyor. 2. seçeneğin 2. linkinde 5'li set var ona takılmayın. Havalandırma ve ses konusunda görüşlerinizi bekliyorum).

Donanımlar,
  • Ekran Kartı: Sapphire RX590 Nitro+ SE
  • İşlemci: Amd Ryzen 5 3600X (Stok fan)
  • Anakart: Msi B450 Gaming Plus Max
  • Ram: Crucial Ballistix 3000MHz CL15 (16-19-10-11-21 1.36V 3733MHz de kullanıyorum)
  • PSU: FSP Hydro G 850W 80+ Gold Full Modüler
  • Kasa: Sharkoon Pure Steel Black

1-)Aigo (Darkflash) CF8 Pro (1100RPM-23dBA değerleri, ses seviyesine bağlı olarak 1100RPM'de dönen fanın ölü olacağı hissini veriyor. Işığın yaprak içinde homojen olarak dağılması ve şeffaf şasiye sahip olması cezbediyor):

2-)Aigo (Darkflash) DR12 (Pro modeli TR'de yok herhalde, ortası siyah yanları ışıklı olan modelden var. Bu modele pek ısınamadım ama bir videoda Pro modelinin bir metreye kadar etkili üflediğini gördüm, ne kadar doğru bilemem. Bu fana çok ısınamadım ama CF8 Pro modeline göre daha iyi değerleri var):
Aigo DR12 Çift Halkalı (Linkte belirtilen firmanın adı, Technopat Forum'da ki açılan bir "RGB Fan" konusunda geçiyordu. Firmanın adının konunun ilerleyen sayfalarında veya mesajlarında yeni kayıt olmuş bir üye tarafından yazıldığını gördüm. Üye, RGB fan kiti almış, paketlemeden memnun kaldığını belirtmiş).

3-)Aigo Darkflash CS140 (Fanları az önce gördüm, hava hacmi bazında diğerlerinden daha iyi ama kasam için 2 tane takabilirim. Tabana 140MMlik 2 tane fan sığar, diğer fan boşta kalacak):

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben Aigo DR12 sipariş ettim. Ama bu modelde fan hızı kontrol edilemiyormuş. Bir de bunun Pro modeli var Aigo DR12 Pro onu almanı öneririm.

Ben Aigo DR12 sipariş ettim. Ama bu modelde fan hızı kontrol edilemiyormuş. Bir de bunun Pro modeli var Aigo DR12 Pro onu almanı öneririm.
Kontrol edilemiyor mu, yoksa kontrolcü için kumandamı koymuyorlar (Attığım linklerin 3lü kitte satıcı kontrol kumandası koymadığı için sadece kontrolcüden kontrol ediliyor ama 5li set olanda kumadada eklemiş, o yüzden olmasın).
Pro modeli bulamadım (Fan yapraklarından anlaşılsa bile tüm satıcılar DR12 yazıp geçmiş).

Normal modelinde kontrolcü var renk kontrol ediliyor ama sadece hız kontrol edilmiyor. Pro modelinde hem renk hemde hız. US $9.99 61% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Fanlar ve Soğutma'de Aigo DR12 PRO bilgisayar PC vaka Fan RGB ayarlamak LED Fan hız 120mm sessiz uzaktan AURA SYNC bilgisayar soğutucu soğutma RGB kasa fanlar AliExpress'da

Pro modeli ile standart modelinin arasında sadece RPM ve Basınç değeri farkı var sanıyordum (Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. CF8 Pro almayı düşünüyorum ama değerleri iyi değil sanki).
Alayım mı ne dersiniz?

@Recep Baltaş Bey, cevabınızı alabilir miyim? (Sizinde elinizden çok donanım geçtiğinden, kara vermemde büyük rol oynuyorsunuz).

Son düzenleme:
@Recep Baltaş Bey, cevabınızı alabilir miyim? (Sizinde elinizden çok donanım geçtiğinden, kara vermemde büyük rol oynuyorsunuz).
Alacağınız fanlar hakkında bilgim yok. Ürünleri test etmediğimden de size yanlış tavsiye yapmak istemiyorum.

Fanlar konusunda bizde Çağan daha bilgili. RGB bir fan bakıyorsanız şu incelemelere göz atabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recep Bey, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim (Anladığım kadarıyla yolumuz, Corsair Air Flow modellerinden geçiyor).
Size gönderdiğim mesaja gülen forumdaşları anlamış değilim, ben sizleri güldürmek için mesaj atmadım, direk yöneticinin fikrini almak içi mesaj attım (Lütfen, zamanınızı boşa harcamayın, öneri konusunda fikriniz yok ise bizleri de yormayın).
@Çağan Çelik Bey, konuma gelebilir misiniz?

Son düzenleme:
Konu güzel bir sohbet konusu oluyor çünki. @Recep Baltaş'da kapatmadı, hatta sizin isteğinize de hayır dedi.

Moderasyon olarak konuyu takip ediyoruz zaten.
İbrahim Bey, mesaj yeni geldi, merakımı giderdiğiniz için teşekkür ederim ama sorunumu çözdüremedim veya çözemedim.

Fan konusunda çevrimiçi ve bilgili olan ekipten birisi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…