Aile için website önerisi

dijitalbaron

Hectopat
Herkese merhabalar. Bu bir fikir alma ve öneri konusudur ve her fikre açığım.

Geçtiğimiz seneden beri ailem için bir website fikrim var. Ben bir webmaster olduğum için teknik kısım en kolayı. Daha zor olan kısmı, birçok farklı alanda hizmet veren ailemin tüm fertlerinin bulunacağı bir çatı sitenin nasıl olacağı.

Pvc'den soğuk demirciliğe, lojistikten beyaz eşyaya birçok alanda firmalarımız var. Sitenin içinde hem bu firmaların sayfaları, hem de ailemin geçmişi, kökeni, neler yaptığımız gibi kısımların olmasını düşündüm.

Alt sayfalar bu işte kolay, önemli olan indeks kısmını en efektif şekilde ziyaretçilere sunabilmek.
Anasayfada neler yer almalı?

Siz, yaşadığınız bölgedeki bilindik ve köklü bir ailenin web sitesine girdiğinizde neler görmek ve görmemek istersiniz?

Buna benzer siteleri de iletebilirsiniz. Herkese iyi forumlar diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer ailelerin web sitelerine bakabilirsin.

Şahsi fikrimi soracak olursan, bir ailenin web sitesine girdiğimde, ilk olarak "kimmiş bu aile?" derim. Eminim birçok kişi de diyordur. Sitenin üst kısımlarında, ailenizi kısaca anlatacak bir yazı hazırlayabilirsiniz.

Diğer ailelerin web sitelerine bakabilirsin.

Şahsi fikrimi soracak olursan, bir ailenin web sitesine girdiğimde, ilk olarak "kimmiş bu aile?" derim. Eminim birçok kişi de diyordur. Sitenin üst kısımlarında, ailenizi kısaca anlatacak bir yazı hazırlayabilirsiniz.
Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı