Aile ile anlaşamamak

En azından annem beni anlasın istiyorum. Şu konuya yanıt verirken bile kodlama yapıyorum. Niye beni anlamıyorki şuan çalışıttığım dönemden sorna belki ilerde çok güzel işlere imza atıcam belki benimle gurur duyacak. Ama yokki beni anlasın😔. Uğraşıyorum ilgilenmeye çalışıyorum onlarla görüşüyorum fln yani bunlar zor bir iş neden annem bana böyle yapıyor fikrim yok.
 
Bazen kaçmak en iyi fikirdir dostum. Ama yine de annen baban ile iletişimini kesme sonuçta o kadar yıl büyütmüşler.

Babamla ilgili sorun yok, annem beni anlamıyor.

Anneler genelde doğal dürtülerine fazla karşı duramazlar, seni göremediği için bu tür bir yaklaşım sergiliyor gibime geldi.

Bu dediğiniz umarım günün birinde kafanıza tokmak olmaz.

Hocam Allah aşkına şöyle düşünün çok çalışıyorsunuz ama gece gündüz. Sonra ailenizin yanına gidiyorsunuz ama aldığınız cümle "Vay yıllar sonra salona gelmeye mi karar verdin?" böyle bir cümle. Siz ne düşünürdünüz?
 
Hocam Allah aşkına şöyle düşünün çok çalışıyorsunuz ama gece gündüz. Sonra ailenizin yanına gidiyorsunuz ama aldığınız cümle şu "Vay yıllar sonra salona gelmeye mi karar verdin?" Böyle bir cümle siz ne düşünürdünüz?
Bu cümleyi neden duyduğumu ve bu cümlenin arkasında yatan iyi niyeti düşünür hak verirdim.
 
Hocam Allah aşkına şöyle düşünün, çok çalışıyorsunuz ama gece gündüz. Sonra ailenizin yanına gidiyorsunuz ama aldığınız cümle şu; ''vay yıllar sonra salona gelmeye mi karar verdin?'' Böyle bir cümle, siz ne düşünürdünüz?
Kötü niyet olmadığını, ''yokluğunu hissettik'' anlamını düşünürdüm.
Sen çok takıyorsun ve ergenlikten çıkamamışsın.
 
Kötü niyet olmadığını, ''yokluğunu hissettik'' anlamını düşünürdüm.
Sen çok takıyorsun ve ergenlikten çıkamamışsın.
Ergen misin?" Tarzı yazacaklar lütfen yazmasın duvara bakıp konuşsunlar. Bunuda belirtttim ayrıca ergenlikten çıktım ama bu yoğunluğun içinde saçma cevaplar cekemeyecegim.
 
"Ergen misin?" tarzı yazacaklar lütfen yazmasın duvara bakıp konuşsunlar. Bunu da belirttim, ayrıca ergenlikten çıktım ama bu yoğunluğun içinde saçma cevaplar çekemeyeceğim.
Yanlış anlamayın ama çok gergin bir yapıdasınız sanırım, biraz sakin olmaya çalışmak sizin yararınıza olacaktır.
 
Buraya yazılır mı emin değilim ama derdimi dökmek gerekiyordu. Ergen falan değilim ama ailem ile anlaşamıyorum. Zaten bilgisayar mühendisliği bölümü okuyarak bir çok isim oluyor. Kodlama, çalışmak ve projelerimi tamamlamak. Kısa sürede Rusya'ya gideceğim artık üniversite sürdürme ve yaşamını devam ettirmek için. Sizce ailem ile bağlantı kesilmeli mi? Beni hiç anlamıyorlar ben mi çok zıt düşünüyorum onlar mı çok eskide kalmış emin değilim. Zaten çok iş yapıyorum ve bu süreçte ailemden özellikle 100'de 98 annemden bunaldım. Sürekli bana laf etmesi beni biktiriyor. Ve annem laf sokmakta bir numara her şeye laf sokabilir. Örneğin salona geldiğim zaman:
- "Vay yıllar sonra salona gelmeye mi karar verdin?" gibi bir saçma cümle ve saçma bakışları ile kanser ediyor. Şimdi ergen misin diye çıkanlar olacak ama bildiğiniz gibi değil. Umarım güzel cevaplar verirsiniz. "Ergen misin?" Tarzı yazacaklar lütfen yazmasın duvara bakıp konuşsunlar.

İyi forumlar.
Ailenle vakit geçiremeyecek kadar işin varsa bunu ailene söylersin. Ya da kendine vakit yarat. Çok çalış vakit yarat. Buraya bunu yazarken bile vaktin varmış demek ki. Yoksa sen ergenliğinden çıkamamışsın.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı