Baba ile anlaşamamak

15 yaşında bu böyle kitaplar okuman çok güzel bir şey kardeşim tebrik ederim. İkincisi kimsenin aklına uyup evinden ayrılma dışarısı göründüğü gibi değil bu gibi durumlar olabiliyor bu yaşlarda bende aynı durumları yaşadım fakat bir süre sonra geçmişte söylediklerim için pişman oldum cünkü sen o anlık bir şeye takıldın ama büyüklerin üzerinde tüm günün stresi var ve dinlenme saatinde sana patlıyor maalesef kardeşim 2 3 yıla herşey yoluna girecek emin ol kitaplarını okumaya devam et güzel kardeşim.

Evet bir de o halde dışarı çıkıyor. Umursamıyor ne dediğimizi. İlla sakalımızın olması lazım. Dedem bile kızıyor oğlum yapma diye ama inat işte.
Hocam siz uyardınız, elinizden geleni yaptınız günahı onun boynuna ama siz kimseyi tehlikeye atmayın hocam ki öyle bir şey yapacak biri değilsiniz ben sizi kendime çok benzettim. Ha birde hayvan çiftliği kitabının konusunu ve verdiği bazı mesajları söyleyin babanıza anlar o zaman muhtamelen velet kitabı olmadığını.

Hocam siz uyardınız, elinizden geleni yaptınız günahı onun boynuna ama siz kimseyi tehlikeye atmayın hocam ki öyle bir şey yapacak biri değilsiniz ben sizi kendime çok benzettim.

Teşekkür ederim. Bu arada ben çıkmak istemediğim zaman annem de bana gezmiyorsun ki arka bahçeye gidip geleceksin diyor. Babam gibi insanlar maalesef söz olsun diye Müslüman'lar. Bayram namazlarına gider sadece. Mesela yaz başında ayağı çatladı cuma namazına gitti. Hayır bekliyor bekliyor tam kötü zamanda gidiyor.

Merhaba. Ben 19 Ağustos günü, koronavirüse yakalandım. Üstelik bu yeni çıkan Delta varyantına yakalanmışım. Bunun tehlikeli olmasına rağmen babam inatla odama giriyor. Başka televizyon yokmuş. Şimdi kendisi de ateşlenmeye ve öksürmeye başladı. Ben de ben sana kaç kez dedim dinlemedin dedim. Kes velet diyerek aşağıladı beni. Babam arka bahçede bir işle uğraşıyordu. Annem gelip bana oğlum şunları dışarı çıkıp babana verir misin dedi. Ya gerçekten bıktım artık. Ben de ben dışarı çıkıp kimsenin günahını alamam dedim. Bu arada annem de koronaya yakalandı ikimizin de çıkmaması gerek yani. 5 dakika sonra annem geri geldi. Baban çok sinirli götürmediğin için dedi. Gittim götürdüm bana başlatma günahına da sana da diyor. Aradan 30 dakika geçti babam eve geldi ben de tam kitap okumamı bitirip oyun oynamaya başlamıştım. Annem kapıya yemeklerimizi bıraktı ve gitti. Bana öyle bakıyor ki sanki 40 yıllık düşmanıyım. Bir de ikide bir kitap okudun mu diye soruyor. 1 saat okudum baba diyorum neden 2 saat okumadın diyor. Oyun oynamama da kızıyor. Bir kez olsun benimle oyun oynamadı bu adam. Benim hiç arkadaşım da yok. Tek arkadaşım oyunlar ve kitaplar. Ben de bunlardan zevk alıyorum. Günde toplasanız maksimum 30 dakika görüyoruzdur onda da konuşma yok sadece karşımda oturuyor. Bu arada okuduğum kitabın ismi hayvan çiftliği bilenler bilir bu kitap içerisinde çok anlamlı mesajlar barındırıyor. Babam isminden dolayı velet kitabı diyor bu kitaba. Utanıyorum artık. Bir kitabı ismiyle yargılayan bir adam beni azarlıyor. Sizce hata kimde? Eğer bendeyse bunu düzeltmek için ne yapmam gerekiyor?

Not.
1 hayvan çiftliği güzel bir kitaptır
2 kitabı kapağından veya isminden yargılayanlardan zaten hayır gelmez.
3 iyi ki manga çizgi roman okumuyorsunuz hocam hayvan ciftligini velet kitabı sanan onlara ne derdi kafana takma yakın da alışır diyeceğim ama sizinkiler pek alışmayabilir.

+40 yaş sorunu hocam. Babanızın yetiştirilme tarzıyla alakalı bence böyle görmüş böyle yapıyor olabilir. Güzelce konuşup durumdan rahatsız olduğunuzu böyle yaparak sizi üzdüğünü ve sizi sevmediğini düşündüğünüzü söyleyin. Baktınız aynı davranışlar devam ediyor karşı çıkın derim. Allah anne babanın da hayırlısını nasip etsin. Açıkçası ne yaparsanız yapın yaranamayacaksınız gibi fakat denemekten zarar gelmez. Allah sabır versin hocam.

Merhaba. Ben 19 Ağustos günü, koronavirüse yakalandım. Üstelik bu yeni çıkan Delta varyantına yakalanmışım. Bunun tehlikeli olmasına rağmen babam inatla odama giriyor. Başka televizyon yokmuş. Şimdi kendisi de ateşlenmeye ve öksürmeye başladı. Ben de ben sana kaç kez dedim dinlemedin dedim. Kes velet diyerek aşağıladı beni. Babam arka bahçede bir işle uğraşıyordu. Annem gelip bana oğlum şunları dışarı çıkıp babana verir misin dedi. Ya gerçekten bıktım artık. Ben de ben dışarı çıkıp kimsenin günahını alamam dedim. Bu arada annem de koronaya yakalandı ikimizin de çıkmaması gerek yani. 5 dakika sonra annem geri geldi. Baban çok sinirli götürmediğin için dedi. Gittim götürdüm bana başlatma günahına da sana da diyor. Aradan 30 dakika geçti babam eve geldi ben de tam kitap okumamı bitirip oyun oynamaya başlamıştım. Annem kapıya yemeklerimizi bıraktı ve gitti. Bana öyle bakıyor ki sanki 40 yıllık düşmanıyım. Bir de ikide bir kitap okudun mu diye soruyor. 1 saat okudum baba diyorum neden 2 saat okumadın diyor. Oyun oynamama da kızıyor. Bir kez olsun benimle oyun oynamadı bu adam. Benim hiç arkadaşım da yok. Tek arkadaşım oyunlar ve kitaplar. Ben de bunlardan zevk alıyorum. Günde toplasanız maksimum 30 dakika görüyoruzdur onda da konuşma yok sadece karşımda oturuyor. Bu arada okuduğum kitabın ismi hayvan çiftliği bilenler bilir bu kitap içerisinde çok anlamlı mesajlar barındırıyor. Babam isminden dolayı velet kitabı diyor bu kitaba. Utanıyorum artık. Bir kitabı ismiyle yargılayan bir adam beni azarlıyor. Sizce hata kimde? Eğer bendeyse bunu düzeltmek için ne yapmam gerekiyor?
Kusura bakmayin ama babaniz yazdıklarıniza göre tam bir "aygir" bosverin siz onu güler yüzlü olun derslerinze bol bol vakit ayırın okuyup terkedin evi ama unutmayin hala o evdesiniz daha kibar ve aakin olun geçer. Arkadas için insanlara gülün sorular aorun onlara önemli hissettirin arada mesela yanlarına gidin yanlozlarken bi maç dakika yanlız konuşun onlarla kibar olun neseli olun gecer .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı