Aile ile yaşamak istememek

• Konuyu başlatan Mibup
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 894

Mibup

Hectopat
Daha fazla  
Annem babam ayrı annem başka adam buldu, babam alkolik annenle yaşamak istemiyorum. Sosyal hizmetlere başvurdum reddedildi 16'yı doldurmama az kaldı. Erkenden askere gitmek istiyorum ama daha yaşım küçük. Büyüyünce askere gideceğim askerde kalacağım. Ne yapayim? Akıl verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbiri seni arayıp sormuyor mu oğlum ne yaptın diye bir ihtiyacın var mıdır? Diye Bu kadar sorumsuzlar mı? Ona göre yanıt vereceğim.

Annem babam ayrı annem başka adam buldu, babam alkolik annenle yaşamak istemiyorum. Sosyal hizmetlere başvurdum reddedildi 16'yı doldurmama az kaldı. Erkenden askere gitmek istiyorum ama daha yaşım küçük. Büyüyünce askere gideceğim askerde kalacağım. Ne yapayim? Akıl verin.
Askere gidince mutlu olacaksanız, gidin.

Ben askerde kalacağım asker olacağım.

Yok

Askere gittikten sonra oranın zor yaşamından sonra da bu kararı verecek misiniz bilmiyorum. Ha benden bir cacık gelmez bari vatanıma milletime yardımım dokunsun diye gideceksiniz son sınıf asker olursunuz. Herkesin getir götürünü yapacaksınız önce oradaki ortamı tattıktan sonra bu konuyu açın. Bakalım askerlik size uygun bir yer mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı