Kimseyi istememek

Bence ilk olarak narsist ve egoist kişiliğinizden kurtulmanız gerekiyor bunun negatif bi inançlada alakası yok. Bir ortama girersiniz kafa yapınız uyuşmaz ortamdakilerden zevk almazsınız ama neden bir insanla ilişkiniz sizin için hayal kırıklığı yada sorun olsun ki. Her insan size güzel yada kötü anı katar, tecrübe katar. İnsanın yapısında sosyallik var zaten bu eski yıllardan gelmiş bir şeydir. Düşüncelerinizi bir kenara bırakıp kafa dağıtıp çok derin düşünmeyin. İnsanları olduğu gibi kabul edin kimse mükemmel değildir unutma hocam.
Narsisizm ve egoistlikle bağlantısı yok, daha tanımıyorsunuz bile. Dediklerim bu şekilde anlaşılmış olabilir ama herkes dışa dönük birilerine duygusal muhtaç olmak zorunda değil, kendiyle yetinenlerinde yetinemeyenler tarafından kıskanıldığını düşünüyorum. Kastettiğim sevilmemiş asosyallik kişiliği değil, bilerek yalnız kalmayı vasıflarıyla yetinen kişilik

Niye gergin olayım sadece herkes için geçerli olan bir şeyi söyledim. Dürüstlükse kimseye güvenmiyeceksin hayat yalandan ibaret ve o sahte davranışları senin davranışına göre şekillencek. Benim değindiğim nokta senin kendini mükemmel sanmam değilsin.
Mükemmelim mi demiştim ¿ hatırlamıyorum, kimse değil tabi ki.. Çok mükemmelliyetçi olan ismimden dediyseniz, mükemmelliyetçi, mükemmeli arzuyalandır 'mükemmel olduğunu hisseden değil'

Çok bir önemi yoktur ama rica ederim. Bu insanları anlamak zor oluyor hecatonun dediği gibi sevilmek için sevin bunun başka bir formuülü yok öğrenmek istiyorsan öğret mutlu olmak istiyorsan mutlu et. Sen yalnız değilsin biriyle bunu samimi bir şekilde paylaşmak ya da uğraşmaktan daha iyi ne olabilir? Acı çekmeden zevkin bir öenmi var mıdır? En dolu hazlar tehlikeli ve acı olanlar değil midir? Hayat sana felaketleri getirirken neden cesur olup bunları düzeltmekle uğraşmıyorsun. Keşke herkes yok olsa.

Çok bir önemi yoktur ama rica ederim. Bu insanları anlamak zor oluyor hecatonun dediği gibi sevilmek için sevin bunun başka bir formuülü yok öğrenmek istiyorsan öğret mutlu olmak istiyorsan mutlu et. Sen yalnız değilsin biriyle bunu samimi bir şekilde paylaşmak ya da uğraşmaktan daha iyi ne olabilir? Acı çekmeden zevkin bir öenmi var mıdır? En dolu hazlar tehlikeli ve acı olanlar değil midir? Hayat sana felaketleri getirirken neden cesur olup bunları düzeltmekle uğraşmıyorsun. Keşke herkes yok olsa.
Ciddiyetle okuyordum son cümle 😁😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı