Aile özlemi ile nasıl başa çıkılır?

trjarig

Picopat
Daha fazla  
Ailemi çok seviyorum. Dershaneye gidince fena özlem çekiyorum ama ne yapsam içimdeki bir his bırakmıyor beni, fena haldeyim, bunalıyorum. Evde bile PC başında feci özlüyorum. İyi an geçirince bile birisi yardım etsin, içimdeki his çok kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailemi çok seviyorum. Dershaneye gidince fena özlem çekiyorum ama ne yapsam içimdeki bir his bırakmıyor beni, fena haldeyim, bunalıyorum. Evde bile PC başında feci özlüyorum. İyi an geçirince bile birisi yardım etsin, içimdeki his çok kötü.
Aklına getirme sevdiğin oyunu oyna yada sevdiğin müziği dinleyebilirsin

En güzel çare nedir biliyor musun? Hayattayken ailen dostların kimi sevip özlüyorsan yanında dur. Bunun herhangi bir çözümü yok başka maalesef.

Öyle dostum belki de yanlış anlayacaksın ama bu tarz durumlar genelde yetişkinliğe geçiş kısmında yaşanan şeyler sende o duyguyu bastıramayacak kadar özlem duyduğun için oluyor bunların hepsi yani aslında bir nevi ergenlik aşaması sen böyle şeyleri kafaya takmak yerine git sevdiklerinle vakit geçir ama bunun bir şartı var yapman gerekeni yaptıktan sonra vakit geçir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı