Steam Aile paylaşımındaki oyunları diğer kullanıcılar oynayabilir mi?

Yok hesaba girdiğimde açıktı aile görünümü.

Tamam sen o hesaptan kendi PC'inde giriş yapmadın mı hocam? Millet senin hesabını bilmiyor ki nasıl senin hesabına girip aile paylaşımını açsınlar.

Benim senin hesabında ki oyunları oynamayabilmem için kendi PC'imde senin hesabına girmem lazım. Sonrasında aile paylşaımı açıp PC'me yetki vermem lazım. Diğer türlü sen kendi PC'inden bana nasıl yetki vereceksin aile paylaşımı için?

Tamam sen o hesaptan kendi PC'inde giriş yapmadın mı hocam? Millet senin hesabını bilmiyor ki nasıl senin hesabına girip aile paylaşımını açsınlar.
Hesap benim değil arkadaşımın, hesaba girdiğimde de aile görünümü zaten açıktı indirdim oynadım. Aman hocam bilirsiniz çalışıyorsa bozma bırak çalışsın 😄 Zaten oynayacağım sileceğim.
Hayır oynayamaz. Onların PC'sinden senin hesabına girip PC'ye yetki vermeleri gerekir. Yaptığın işlem sadece senin bilgisayarı ilgilendiriyor.
Burada yetki vs demişsiniz ya ondan bi'şey oldum.

Hesap benim değil arkadaşımın, hesaba girdiğimde de aile görünümü zaten açıktı indirdim oynadım. Aman hocam bilirsiniz çalışıyorsa bozma bırak çalışsın 😄 zaten oynayacağım sileceğim.

Burada yetki vs demişsiniz ya ondan bi'şey oldum.

Normalde varsayılan olarak kapalı gelir. Sizde şansa açık gelmiş veya bir ara açıldı haberiniz yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı