Aileler neden hep cimridir?

Yani olabilir aramızda nesil farklılığı var. Belki de o yokluktan geldi. Herkes kendi bildiği gibi yaşar veya yaşatır. Sanki herkes ailesinin ona yaşattığı hayattan çok mu memnun. İdare edeceksin ve saygı duyacaksın. Bundan sonra kıyafet almaya beraber gidersiniz.

Madem ailen senin istediklerinizi karşılamıyor, ne için bu durumu onlarla konuşmak yerine buraya gelip ailenizi bize aşağılıyorsun? Yok çapulcu yok bilmem ne. Annen kim bilir seni bu günlere getirmek için neler çekmiştir, bir forumda ailenin arkasından yazdığın kelimelere bak. Utan kendinden bence. İyi ki çocuğum değilsin, şayet ki senin gibi oğlum olsa ve benim hakkımda böyle şeyler yazdığını öğrensem emin ol seni besleyip büyüttüğüm için yoğun bir utanç ve acı çekerdim. Utanılası ve rezalet bir davranış.

Parası o orjinalede yetiyor sıkıntı o zaten, Ayrıca nasıl ise gireyim öğrenciyim öğrencilik hayatımda özellikle şuan fiziksel bir işe giremem.

Eksik anlatmış olabilirim affola, ben bu konuyu çözüm getirin diye değil neden ailelerin bu kadar cimri olduğunu anlatmak istemiştim.
Aslında daha genel bir konu açmayı düşünmüştüm çünkü kendi tarzımda (ki tarz derken herhangi hayranı olduğum Bişeyin, Abartılı süslemelerin yada edgy bir t-shirt istemiyorum. İstediğim tek şey elden geldiğince markasız siyah veya beyaz bir tişört ancak bunu almakta bile acizler, neymiş kim görecek istediğini giyin kıyafet seçilir mi? Arkadaş herkesin bir tarzı vardır ben markalı veya mavi, yeşil tişört falan giymeyi sevmiyorum, sevmemeyi bırak yakışmıyorda.

Parası o orijinalede yetiyor sıkıntı o zaten, Ayrıca nasıl ise gireyim öğrenciyim öğrencilik hayatımda özellikle şu an fiziksel bir işe giremem.

Senin ailene karşı davranışın bir kere ofsayt zaten. Sinir krizi geçirmek nedir? Dua ediyorum ki böyle bir kardeşe sahip değildim. Senin gibi böyle bir kardeşe sahip olsaydım benim aileme böyle davranmış hele hele annem veya babama sinir krizi geçirmiş olsaydı herhalde onu duvardan duvara vururdum. Böyle davrandığın için annen ne kadar üzülmüştür biliyor musun? Bilmiyorsun tabii çünkü görmüyorsun, gizli gizli belki düşüne düşüne kadın içine içine ağlıyordur şu an sen bunu görmüyorsun. Sen saygısız bir insansın belli ki. Sen demek ki değer kıymet bilmiyorsun, sende takıntılar var.

Sen bence bunu bir oturup düşün ben ne yapıyorum? Diye.

Madem ailen senin istediklerinizi karşılamıyor, ne için bu durumu onlarla konuşmak yerine buraya gelip ailenizi bize aşağılıyorsun? Yok çapulcu yok bilmem ne. Annen kim bilir seni bu günlere getirmek için neler çekmiştir, bir forumda ailenin arkasından yazdığın kelimelere bak. Utan kendinden bence. İyi ki çocuğum değilsin, şayet ki senin gibi oğlum olsa ve benim hakkımda böyle şeyler yazdığını öğrensem emin ol seni besleyip büyüttüğüm için yoğun bir utanç ve acı çekerdim. Utanılası ve rezalet bir davranış.
Ben bu konuyu sorun çözümü için açmadım, neden Türk ailelerin bu kadar gereksiz cimri tavırlarda bulunduğunu merak ettim. Annem falan umrumda değil ki birkaç yıla yüz yüze bile görüşmeyeceğim ve abartılı bir sevgimde bulunmamaktadır.

Senin ailene karşı davranışın bir kere ofsayt zaten. Sinir krizi geçirmek nedir? Dua ediyorum ki böyle bir kardeşe sahip değildim. Senin gibi böyle bir kardeşe sahip olsaydım benim aileme böyle davranmış hele hele annem veya babama sinir krizi geçirmiş olsaydı herhalde onu duvardan duvara vururdum. Böyle davrandığın için annen ne kadar üzülmüştür biliyor musun? Bilmiyorsun tabii çünkü görmüyorsun, gizli gizli belki düşüne düşüne kadın içine içine ağlıyordur şu an sen bunu görmüyorsun. Sen saygısız bir insansın belli ki. Sen demek ki değer kıymet bilmiyorsun, sende takıntılar var.

Kesinlikle katılıyorum. Ayakta alkışlıyorum sizi. Kardeşim olduğunu düşünemiyorum bile. Ailesinin arkasından bir forumda aciz, çapulcu, sinir krizi geçirdim gibi kelimeler kullanan birine gerçek hayatta tahammül edemezdim herhalde.

Saygısız birisi değilim ben bu konuyu defalarca dile getirdim anneme karşı, ama o yine kendi bildiğine göre davranıyor. Üzüldüğünü düşünmüyorum zaten sürekli kavga ediyoruz aramızda gerginlik yaygın, takıntımda yok istediğim basit markasız beyaz veya siyah bir t-shirt.

Ben bu konuyu sorun çözümü için açmadım, neden Türk ailelerin bu kadar gereksiz cimri tavırlarda bulunduğunu merak ettim. Annem falan umurumda değil ki birkaç yıla yüz yüze bile görüşmeyeceğim ve abartılı bir sevgimde bulunmamaktadır.

Annen seni doğrucağına taş doğursaymış. Gerçekten acıyorum sana vay haline.

Saygısız birisi değilim ben bu konuyu defalarca dile getirdim anneme karşı, ama o yine kendi bildiğine göre davranıyor. Üzüldüğünü düşünmüyorum zaten sürekli kavga ediyoruz aramızda gerginlik yaygın, takıntımda yok istediğim basit markasız beyaz veya siyah bir t-shirt.
Profili incelediğimde gerçek aciz ve çapulcunun sen olduğunu farkettim. Keşke bu konuyu hiç görmeyip senin gibi rezil birine mesaj yazarak efor sarfetmeseydim. Sana acımıyorum da, ne yaşıyorsan hakediyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı