Hocam, Z kuşağı böyle işte; hepsi şımarık büyüyor. İlla her istediği olacak, hep marka olacak. Adamlar parayı kolay kazanılıyor zannediyor.Sadece konuyu okudum. Git çalış kendin al madem. Maddi durum diye bir şey var. Cimrilikle alakası yok bunun.
Hocam, Z kuşağı böyle işte; hepsi şımarık büyüyor. İlla her istediği olacak, hep marka olacak. Adamlar parayı kolay kazanılıyor zannediyor.Sadece konuyu okudum. Git çalış kendin al madem. Maddi durum diye bir şey var. Cimrilikle alakası yok bunun.
Ben de Z kuşağındanım ve en berbat nesildenim gerçekten. Yaşıtlarım o kadar kötü ki.Hocam, Z kuşağı böyle işte; hepsi şımarık büyüyor. İlla her istediği olacak, hep marka olacak. Adamlar parayı kolay kazanılıyor zannediyor.
Bu kuşakta ki herkes aynı değil. Aklı cidden çok yerinde, empati yapmasını bilen, insan halinden anlayanlarla da dolu.Hocam, Z kuşağı böyle işte; hepsi şımarık büyüyor. İlla her istediği olacak, hep marka olacak. Adamlar parayı kolay kazanılıyor zannediyor.
Bu kuşakta ki herkes aynı değil. Aklı cidden çok yerinde, empati yapmasını bilen, insan halinden anlayanlarla da dolu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.