Ailem bana değer vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlaşılan o ki çalışmayı seven birisine benziyorsunuz. İnşallah istediğiniz yerlere gelirsiniz. Geldikten sonra siz de onlara değer vermeyin. Vicdansızlık diyenler var ise konu sahibi arkadaşın ebeveynlerinin yaptıkları nedir? Ben olsam açıkçası böyle yapardım.

Şükürler olsun ki fakir ama gene de bana değer verdiğini anladığım bir ailem var.

Kankam ben ne dersem boş fakat onlara benim bursumu benden almıştınız onu bana verin diyebilirsin. Veya onlara ters davran, onları takma.

Adınıza çok üzüldüm umarım en kısa zamanda aranız düzelir.

Ben onlara para ödetmeyi planlamıyordum ama. Kendi bilgisayarımızı 1.500 TL'ye satmayı düşünüp. 4.000 TL 12 Takstili bir sistem almayı düşünüyordum. 4 ay bilgisayarın parası daha sonrada bursluluk ile ödeyeceğimi düşünüyordum.
5.sınıftan sonra derslerim düşüşte nitelikli okulu 7 puanla kaçırdım 7 aydır hayatım bu sebpten cehennem gibi.
Sende onlara değer verme. Bursluluğunu sen al, onlar çalışıp kazanmadı.
Nasıl alabilirim ki bir kere almayı düşündüm sen hırsız mısın dediler.

Binlerce yıldır ebeveynler neredeyse bütün ebeveynler çocuklarına aynı tarzda büyütmektedir ki artık geleceğimiz için bu doğru olan değil. Kastım şudur ki bizim ileride çocuklarımız olduğunda onları anlamalı ve kendi ebeveynlerimizden ve onların hatalarından not almalı ve ders çıkarmalıyız. Artık eski sistem kalkıyor yavaştan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…