Ailem beni anlayamıyor

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
Hocalarım size bir şey anlatmak istiyorum tamamen iç dökme ve tavsiye isteme gibi bir şey olacak neyse başlıyayım. Bütün giysilerimin üstünde minimal yemek lekesi var ve annem bu lekeler çıkmayan leke diyor dışarı çıkmaya utanıyorum sırf bu yüzden. En ufak bir yemek lekesine çıkmaz demek bana bayağı saçma geliyor açıkçası. Ne desem olmuyor beni dinleyen, fikrimi umursayan yok. Bütün tişörtler de olması da apayrı bir şey. Yaklaşık yarım saat önce dışarı çıkacaktım ancak sırf bu yüzden vazgeçtim. Daha sıcak/soğuk su da yıka, deterjan değiştirsek falan dedim öyle olmuyor o falan diyorlar sürekli. Ne yapmalıyım? Yeni şeyler mi almalıyım yoksa elle yıkamayla falan mı çıkartmaya çalışmalıyım? Çünkü o kadar parayı çöpe atmayı hiç istemiyorum. Sizce annem mi abartıyor ben mi anlamıyorum? Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için hepinize teşekkür ederim.

Hocam vişne suyunu bile benim annem uğraşarak çıkartıyor. Ama yağ lekeleri az da olsa görünebiliyor. Üstelik neden bütün tişörtlerinde leke var? Sende biraz dikkatli yemek ye. Annen bu arada gerçekten abartıyor.

Benim annem normal çamaşır makinesinde yıkıyor, çok fazla dökülmüyor ama illaki döküldüğü oluyor ve geçiyor.

Tekstil yıkama atölyesine giderseniz görürsünüz, çıkmayacak leke yoktur. Domol isimli markalar ile endüstriyel tekstil boyalarının yaptığı lekelerin çıkarıldığını bilirim. Anneniz gereksiz abartmış. Doğru düzgün leke sökücü deterjan ile kolaylıkla çıkar. Makine yağı motor yağı değil. Dümdüz bitkisel yağ.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı