Ailem beni okuldan alabilir mi?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Lise 3'e gidiyorum ailem seni okuldan alacağız falan diyor. 2 gün okula gitmek yerine evde ödevlerimi yapıp okuldan yapmadıkları sınav için hazırlık yapıyorum.
Ama ailem eğer okula gitmezsem beni okuldan alıp işe koymayla tehdit ediyor. Böyle bir şey yapabilirler mi?

İsteseler alabilirler ama niye yapsınlar ki hayatını kötü etkileyecek bir şeyi.

İşte 2 gün okula gitmedim okulda sınav tekrarı yapmıyorlar bende evde yapıyorum.

Hocam ailem geldi az önce. Beni okuldan aldıklarını söylediler. Yarın sabah işe gitmekle tehdit ediyorlar. Sizce ne diyeyim?

@fermaNga

Son düzenleme:
İşte 2 gün okula gitmedim okulda sınav tekrarı yapmıyorlar bende evde yapıyorum.

Hocam ailem geldi az önce. Beni okuldan aldıklarını söylediler. Yarın sabah işe gitmekle tehdit ediyorlar. Sizce ne diyeyim?

@fermaNga
Henüz 18 yaşına gelmediğiniz için bunu yapmalarına kesssinlikle hakları yok. Polise falan şikayet edebilirsiniz. Gidin, hiç korkmayın. Hiç korkmayın. Onlar size destek olur. Doğrudan gidip kendi ailenizi şikayet edin. Tek yol bu. Zaten bana zarar verecekler ben şikayet ettim diye korkmanıza da gerek yok. Siz bir kez bunu devlete iletin bakın bakalım cesaret edebiliyorlar mı öyle bir şeye? 155 arayın derim. Bakın şaka yapmıyorum. Sizin rızanız olmadığı sürece eğitim hayatınızdan alıkoymalarına hakları yok. Özgüvenli bir şekilde 155 arayın herr şeyi harfi harfine anlatın gizlice. Hatta gelip sizi almalarını isteyebilirsiniz. Aniden gelip sizi alırlar aileniz hakkında gereken ne varsa yapılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı