Ailem çok kavga ediyor

depresiff3959

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sürekli bir çekişme peşindeler, vallahi çözemedim, yıllardır her gün her gün uğraşmalar, psikolojim bozuldu, işleri güçleri birbiriyle uğraşmak, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sürekli bir çekişme peşindeler, vallahi çözemedim, yıllardır her gün her gün uğraşmalar, psikolojim bozuldu, işleri güçleri birbiriyle uğraşmak, ne yapabilirim?

Geçmiş olsun hocam onlara bir çift uzmanına götürebilirsiniz.

Pek bulaşma hocam arada sende kaynama yaşını bilmiyorum ama küçüksen karışıpta yapabileceğin pek bir şey yok zaten

Profilindeki yaşı doğru olarak kabul ederek yazıyorum bunları. İkisiyle de birebir görüşerek konuşmayı deneyebilirsin. Konuşmaların birbirlerine laf taşıma veya anne babana ders vermeye çalışma izlenimi verecek şekilde olmasın kesinlikle.

Haddi aşmadan ve samimi olarak iletişim kurman lazım, ince bir çizgidesin kısacası. Ayrıca elinden gelen her şeyi yapsan dahi çok kısıtlı bir etkiye sahip olabilirsin, bunların farkında olman lazım.

Görüşmelerin ters tepse bile ikisinin tartışmalarından derin rahatsızlık duyduğunu belli etmen (trip atmadan) fayda gösterebilir. İnşallah huzur bulursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı