Ailem ders çalışmam için çok fazla baskı yapıyor

Ben dün ödevlerimde çok yanlış yapınca bilgisayar yüzünden kavga ettik evden çık git böyle yapacaksan dedi annem :(
Bir bilgisayar bir ailenin tehdit için en buyuk silahidır.
Denemede okul geneli siram 1 kisi dustu diye tartistik.
Neyseki bu duzeye gelmedi.

Allah hepimize yardimci olsun.

Bir bilgisayar bir ailenin tehdit için en buyuk silahidır.
Denemede okul geneli siram 1 kisi dustu diye tartistik.
Neyse ki bu duzeye gelmedi.

Allah hepimize yardimci olsun.

(Biraz gülelim istedim)
Sınıfın ineği: Olamaz! Sınavdan 95 aldım, çıldıracağım kesin beni öldürecekler
Sınıfta totosunu kurtarmaya çalışan (ben dağilim): First time?

Çalışmasan tamam da nasıl 25 net çıkıyor 90 sorudan. Hiç mi dinlemiyorsun dersi, nasıl yaşayabiliyorsun bu bilgiyle bilmiyorum. Az bile yapmışlar onu söyleyeyim. Vuruyorlar da vursunlar, senin elin yok mu? Madem ailen olduğunu düşünmüyorsun, sevmiyorsun sen de onlara vuracaksın karşı çıkacaksın. Öyle kalıp dövülmeyi beklersen böyle konu açıp derdini çözeceğini sanarsın.

Çalışmasan tamam da nasıl 25 net çıkıyor 90 sorudan. Hiç mi dinlemiyorsun dersi, nasıl yaşayabiliyorsun bu bilgiyle bilmiyorum. Az bile yapmışlar onu söyleyeyim. Vuruyorlar da vursunlar, senin elin yok mu? Madem ailen olduğunu düşünmüyorsun, sevmiyorsun sen de onlara vuracaksın karşı çıkacaksın. Öyle kalıp dövülmeyi beklersen böyle konu açıp derdini çözeceğini sanarsın.

Sakin... Bazı yerlerinde haklısın ama empati denen bir şey var

Ben vurdukça onlar daha sert vuruyor. Önceden netlerim 40 lardaydı 1. dönem. 2.dönem okula gitmedim bile düzgün. O yüzden 20 net.

Konuyu okudun mu? Kendisi karşılık verdiğinde daha güçlü vurduklarını söylüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı