Başlığı yanlış yazmışsın. "düşmanlarım ders çalışmam için çok fazla baskı yapıyor" olmalıydı. Bir insan neden çocuğuna sütünü haram eder, neden beddua eder? Hadi yabancı insanlar olsa tamam derim de, bu aileden birisi olunca çok şaşırtıyor.
Aileni sosyal hizmetlere şikayet et. Ciddiyim bak. Ayrıca yeri geldiğinde sen de şiddete başvur. Şiddet iyi değil diyeceksiniz ama, ne yapsın çocuk, dayak mı yesin?
Bu ne saçma bir anne-baba kafasıdır anlamıyorum. Adam gibi, nazikçe ders çalışmanı söylemek yerine direkt şiddetle söylüyorlar.
Profilinde 14 yaşında olarak gözüküyorsun. Bu çocuk şiddetine girer. Aileni şikayet et, ciddiyim. Onlar sana iyilik yerine kötülük ediyorlar. Ayrıca dediklerini de takma bu arada.
Teşvik etmek olmasın, sadece öneri veriyorum: Okula gidiyorum diye çık, sosyal hizmetler kurumuna falan, gereken kuruma git. Orada da dövemezler herhalde

öyle bir şey yapmaya kalkarlarsa zaten direkt ceza alırlar.
Allah yardım etsin.