Ailem ders çalışmam için çok fazla baskı yapıyor

Başlığı önce ki sefer farklı yapmıştım moderatörler aile baskısı olarak düzeltmişti. Bu sefer de aile baskısı yazdım böyle yazdılar. Merak etmeyin yazdığınız gibi yazacaktım moderatörler düzelecekti. Kurumlara gitsem ne olacak. Ayıracaklar beni? Olmayan hayatım iyice alt üst olacak.
Ayıracaklar ancak sana bir miktar para vermen gerekecek muhtemelen. Ayrıca seni ailenle bir süre görüştürecekler. Dayak yemekten daha iyidir. Şu anki hayatın inan ki daha kötü.

Okul sanki dünyadaki her şeymiş gibi davranıyorlar kafayı yersin. Okuyunca adam olunmuyor bunu bilsinler önce.

Hocam.

Ne şikayet ne başka bir şey, çocuk esirgeme kurumuna gitsen orası aile evinden daha rezalet bir yer, sana tavsiyem Facebook'ta iş ilanı grupları var orada yatılı eleman arıyorlar, onlardan birine gidip kendi hayatını kurman olur, azıcık da kendini sevdirirsen her türlü yolunu bulursun.

Başlığı önce ki sefer farklı yapmıştım moderatörler aile baskısı olarak düzeltmişti. Bu sefer de aile baskısı yazdım böyle yazdılar. Merak etmeyin yazdığınız gibi yazacaktım moderatörler düzelecekti. Kurumlara gitsem ne olacak. Ayıracaklar beni? Olmayan hayatım iyice alt üst olacak.

Hocam tek çareniz ders çalışmak aileniz için değil kendiniz için LGS fırsatını kaçırmış olabilirsiniz önünüzde YKS sırf onlara inat çalışın tıp kazanın hiçbir şey imkansız değil gidin yüzlerine vurun yaptıklarını sonra hepsini engelleyin bir daha yüzlerine bakmayın bana öyle yapacaklar ben onlara anne baba demem ölünce cenazelerine gidin sadece.

Okurken içim titredi. Öyle ailemi olur çocuğunu dövmek ne bir de ders için? Böyle bir şey olamaz ben ona aile demeye bile utanırım. Tüm ilişiğini kes arkadaşın varsa arkadaşlarınla görüş onları çok takmamaya bak gerekirse odandan çıkma odanı kitle.

Olmuyor işte aynı evde.

Okurken içim titredi. Öyle ailemi olur çocuğunu dövmek ne bir de ders için? Böyle bir şey olamaz ben ona aile demeye bile utanırım. Tüm ilişiğini kes arkadaşın varsa arkadaşlarınla görüş onları çok takmamaya bak gerekirse odandan çıkma odanı kitle.

Bırak ayırsınlar. Psikolojik sorunlar, fiziksel sorunlar derken bitersin. Onları görmemek daha iyi. Şöyle düşün, imkanı olmayan bir boksörü her hafta dövüştürursek adamın psikolojisi bozulur. Sen her hafta öldüresiye dayak yiyorsun. Her hafta yersen gelecekte ne psikolojik sağlam olur, ne de fiziksel durumun. Mümkünse onlardan uzaklaş.

Bırak ayırsınlar. Psikolojik sorunlar, fiziksel sorunlar derken bitersin. Onları görmemek daha iyi. Şöyle düşün, imkanı olmayan bir boksörü her hafta dövüştürursek adamın psikolojisi bozulur. Sen her hafta öldüresiye dayak yiyorsun. Her hafta yersen gelecekte ne psikolojik sağlam olur, ne de fiziksel durumun

Onu geçtim de belki ileride psikolojik olarak kafayı üşütüp kendi çocuğuna da aynılarını yapacak, bildiğin DNA'daki kalıtsal durum gibi nesilden nesile gidecek bu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı