Ailem kavga ediyor

Arada böyle oluyor.

Ev yangın yerine dönüyor resmen bu kadarıda fazla değil mi?
Gerçekten konuşmaya çalışın yoksa işin sonu kötüye bağlanılabilir. Mesela salona annenizi babanızı çağırın ve sakince konuşun. Eğer yine sıkıntı yaşanırsa boşanmak tek çözüm olabilir. Artık anlaşamıyorlarsa yapacak bir şey yok.

Kavga sebepleri inanki çok saçma annem ve ben balık sevmeyiz babam gitti canı istedi balık aldı sonra pişirdi ben sevdim yedim annem yarısını bıraktı bırakır bırakmaz babam bağırdı anneme. Ben ona o kadar para verdim dedi bu sırada ses tonu çok yüksek küfürler etti sonra kalktı sinirlendi gitti masadan annem arkasından gitti yine bağırışlar ve küfürler bu bugün oldu dün de yemek çiğ kalmış diye.
Baban
Arada böyle oluyor.

Ev yangın yerine dönüyor resmen bu kadarıda fazla değil mi?
Baban işiyle ilgili bir problem yaşadı mı? Veya son zamanlarda üzgün mü? Baban yalnız başınayken de sinirli davranıyor mu? Birde yaşın kaç? Soruların hepsine cevap verirsen iyi olur.

Gerçekten konuşmaya çalışın yoksa işin sonu kötüye bağlanılabilir. Mesela salona annenizi babanızı çağırın ve sakince konuşun. Eğer yine sıkıntı yaşanırsa boşanmak tek çözüm olabilir. Artık anlaşamıyorlarsa yapacak bir şey yok.
Boşanmak da çocuğa çok ağır geliyor.

Kavga sebepleri inanki çok saçma annem ve ben balık sevmeyiz babam gitti canı istedi balık aldı sonra pişirdi ben sevdim yedim annem yarısını bıraktı bırakır bırakmaz babam bağırdı anneme. Ben ona o kadar para verdim dedi bu sırada ses tonu çok yüksek küfürler etti sonra kalktı sinirlendi gitti masadan annem arkasından gitti yine bağırışlar ve küfürler bu bugün oldu dün de yemek çiğ kalmış diye.

Hocam özel bir nedeni yoksa neden bastınız sakıncası yoksa anlatır mısınız merak ettim.

Hocam zaten bende böyle bir ortamda büyüyorum şu aralar kavga hiç etmiyorlar ama bir ara feci şekilde etmişlerdi babam annemin boğazını sıktı karşı durdum kavga ettik vs annemle boğuşurken fırsattan istifade Kades'e bastım polisler aldı götürdü ondan sonra böyle bir şey hiç yapmadı kavga etmiyorlar şiddetli şekilde.

Bir de yaşın kaç?

12 buçuk yaşındayım.

Baban.

Baban işiyle ilgili bir problem yaşadı mı? Veya son zamanlarda üzgün mü? Baban yalnız başınayken de sinirli davranıyor mu? Bir de yaşın kaç? Soruların hepsine cevap verirsen iyi olur.

Babam kalp hastası sadece bir problem yok.

Daha önce de bu tarz olaylar yaşandı ve ben anneme hep boşanırsanız bana sıkıntı olmaz ne yapacağınıza kendiniz karar verin dedim bana sıkıntı olmaz aile kalmamış zaten.

Merhaba, babam 2 gün izin yapmıştı. Yarın işe gidecek. 2 gündür ortam çok gergin ve sürekli kavga ediyorlar. Babam küfür kullanıyor. Annem barışmaya çalıştıkça babam daha da sinirleniyor ben de karışamıyorum çünkü araya girsem bana kızacaklar. Onları barıştırmak için ne yapabilirim? Bu arada konularda hep annem haklı.

Hocam babanızla konuşmayı deneseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı