Bu sene YKS'ye girdim kazanamadım 2 ay zar zor izin aldım, ve hiç destekte bulunmadılar hep baskı yaptılar, ve diğer seneye de gitmek istiyorum ama annem 1 sene sınavamı çalışılınır diyor deli misin diyor sen kazanman millet bana gülermiş, evde sınava çalışıp onların dedikleri yere gitmediğim için dalga geçerlermiş deli derlermiş bana akrabalarım ve komşularım bir şey dermiş eşek gibi yatıyor evde dermiş, iyi bir üniversitede okumak istiyorum hayallerim var diyorum küfür ediyorlar dalga geçiyorlar, zorla inşaata yollayacaklar beni, acayip abartılıyor neyin ne olduğunu hiç bilmiyorlar sınava çalışacağım kütüphaneye gideceğim diyorum hala bana milletin oğlu ev geçindiriyor diyor hala milletten bahsedip duruyorlar bıktım gerçekten ya hiç önemsemiyorlar beni ve şu millet ne derden de bıktım, eğer böyle devam ederlerse artık hiç kızacak ve baskı yapacak birini bulamayacaklar yakında.
Askerliğim geliyor sonra çalışırsın diyorlar askerlikten geldikten sonra, ulan zaten askerliğe gidince 2 ay sonra sınav olacağım ben nasıl çalışacağım orada çalışamam ki, ben de o yüzden çalışacağım diyorum ama anlamıyorlar yok tutturmuşlar evde 1 sene boş boş hiçbir şey yapmadan telefonlamı uğraşan diyorlar ulan kaç kere söyleyeceğim ders çalışacağım diyorum ya, ama anlamıyorlar işte yok 1 sene ders çalışılmaz sen deli misn, deli mi edeceksin kendini eve akrabalarımız gelse sana ne derler, adın deliye mi çıksın istiyor sun falan, ulan cahillerle başa çıkmak ne zor ya.
Neymiş efendim ben evde boş boş oturacak onlar bana ekmek verecekmiş aile olmanın sadece karnımızı doyurmaktan ibaret olduğunu düşünüyorlar yazık gerçekten yazık.
Askerliğim geliyor sonra çalışırsın diyorlar askerlikten geldikten sonra, ulan zaten askerliğe gidince 2 ay sonra sınav olacağım ben nasıl çalışacağım orada çalışamam ki, ben de o yüzden çalışacağım diyorum ama anlamıyorlar yok tutturmuşlar evde 1 sene boş boş hiçbir şey yapmadan telefonlamı uğraşan diyorlar ulan kaç kere söyleyeceğim ders çalışacağım diyorum ya, ama anlamıyorlar işte yok 1 sene ders çalışılmaz sen deli misn, deli mi edeceksin kendini eve akrabalarımız gelse sana ne derler, adın deliye mi çıksın istiyor sun falan, ulan cahillerle başa çıkmak ne zor ya.
Neymiş efendim ben evde boş boş oturacak onlar bana ekmek verecekmiş aile olmanın sadece karnımızı doyurmaktan ibaret olduğunu düşünüyorlar yazık gerçekten yazık.
Son düzenleyen: Moderatör: