Ailem yüzünden lisede sınıfta bırakıldım

Saçmalık! Ailen nasıl böyle bir şey yapabilir? Bunun sana ne yaşattıklarından haberleri var mı? Bu kabul edilemez! Onlarla ciddi bir şekilde konuşman gerekir. Bu ne ya çocuk oyuncağı mı okumak. Saçmalığa bak! Onlarla hiç konuşmaman önerimdir. Uzun bir süre yüzlerine bile bakma bence.

Kusra bakma ama bana pek inandırıcı gelmedı. Sanki düşük notların için aileni suçluyormuşsun gibi. Hiçbir müdürün buna tamam diyip öğretmenlerle konuşup notunu düşüreceğini sanmıyorum.
Cidden ya. Bütün öğretmenler mi özel olarak notunu düşürücek sayın müdür bey veya ailesi istedi diye?

Ailenizin sizi bilerek sınıfta bıraktıracak kadar ne gibi bir sebebi olabilir? Notlarım yüksekti diyorsunuz. Kime göre yüksek? Eğer notlarınız 70-80 üzerinde ise kolay kolay sınıfta kalamazsınız zaten. Ve anlamadığım bunu öğrendiğinizde günlük yaşantınıza devam mı ettiniz? Bu ciddi bir olay çünkü. Hangi aile böyle saçma bir şeyi yapar?

Canım benim, hiç boşuna b*k atma etrafına; notların ortalama seviyede bile olsa kimse seni sınıfta bırakamazdı. Sen Einstein oldun da ailen mi sınıfta bıraktı seni? Bu üslupla konuşmayı seven biri değilim ancak olacak iş vardır, bir de olmayacak iş vardır.

Kabahat arıyorsan önce kendinde ara derim.

Canım benim, hiç boşuna b*k atma etrafına; notların ortalama seviyede bile olsa kimse seni sınıfta bırakamazdı. Sen Einstein oldun da ailen mi sınıfta bıraktı seni? Bu üslupla konuşmayı seven biri değilim ancak olacak iş vardır, bir de olmayacak iş vardır.

Kabahat arıyorsan önce kendinde ara derim.
Çok doğru ama şeyi anlayamıyorum, ailesi neden sınıfta bırakmak istesin? kendisine ders vermek için mi yoksa okuldan uzaklaştırmak için mi?

Ailesi eğleniyor işte arkadaşla kendilerince bir sebebi vardır. Daha arkadaş sorulan sorulara cevap vermemiş ama komplo teorileri havada dolaşıyor. İşte bu yüzden Technopat'ı seviyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı