Aileme bir şey soramiyorum

anonim129

Femtopat
Daha fazla  
Aileme bir şey soramıyorum ne yapmalıyım? Spor salonuna gitmek istiyorum ama ya sessiz kalıyor ya erken diyor ne yapacağım ben? Çok gitmek istiyorum arkadaşım onay bekliyor ama ben soramıyorum bir daha ikna edemeyeceğimden bana kızacağından çok korkuyorum.

Yaşınız kaç? Özgüvenim yok gitmek istiyorum diyin. Yada hiçbir şey demeden gitmek istiyorum deyin hayır derlerse yapacak birşey yok.

Aileme bir şey soramıyorum ne yapmalıyım? Spor salonuna gitmek istiyorum ama ya sessiz kalıyor ya erken diyor ne yapacağım ben? Çok gitmek istiyorum arkadaşım onay bekliyor ama ben soramıyorum bir daha ikna edemeyeceğimden bana kızacağından çok korkuyorum.
Neden korkuyorsunuz tam anlayamadım? Soru sorduğunuzda aileniz kızıyor mu? Eğer öyleyse arkadaşımla spor salonuna gtimeyi düşünüyoruz izin verir misiniz? gibi sorabilirsiniz varsayalımki size kızdılar bu durumdada yapacağınız şey takmamak olmalı. Kafaya takmadığınız sürece sizin için hiçbirşey sorun değildir.

Anne babanızdan korkmayın bana ailem hep der bizden korkarsan hata yaparsın diye korkma git konuş onlar senin ailen seni yemezler en kötü parayı sen ödersin harçlıkların ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı