Aileme sigara içtiğimi nasıl söylerim?

Ayrıca bu da var. 18 yaş ve altına herhangi bir şekilde tütün, uyuşturucu vs satılması yasak. Çocuk sayılırsınız çünkü.

12 yaşında tütüncüye git 5 paket iste poşet elinde gidersin.

Hocam yazık edersiniz kendinize yapmayın benim babam uzun süredir sigara içiyor ve sık sık öksürüyor akciğerlerinin pek iyi durumda olduğunu düşünmüyorum.

15 yaşında sigaraya başladınız demek. Ailenize durumu anlatın ve sigarayı bırakmak için bir uzmandan yardım alın. Bu yaşta ne sigarası Allah aşkına? Nasıl başladınız?

Hocam 13 yaşındaki çocuklar içiyor bunu ben daha 1 kez ağzıma sürmedim bu mereti.

Bende 17 yaşında içiyorum ailem biliyor. Peder başta dövdü bayağı maalesef oda benim yaşımda başladığı için zamanla anlayışlı karşılamaya başladı ki uzun süre beni izledi.

Direkt söylersen anlayışla karşılamazlar. Ama içtiğini hissettirirsen zamanla alışırlar. İlk başlarda anlarsalar seni sorguya çekerler. Bir azarlarlar, iki azarlarlar ama sonunda içtiğine alışıp laf etmemeye başlarlar. Ama tabii ki içmesen daha iyi olur.

Söyleseniz dövecek değil ya sana bu konuda yardımcı olmak için her şey yapacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…