Aileme sigara içtiğimi nasıl söylerim?

Ayrıca bu da var. 18 yaş ve altına herhangi bir şekilde tütün, uyuşturucu vs satılması yasak. Çocuk sayılırsınız çünkü.

12 yaşında tütüncüye git 5 paket iste poşet elinde gidersin.

Ailemde hatta sülalemde sigara içen kimse yok. Tek çocuk olduğum için de annem ve babam bana çok değer veriyor, 17 yaşımda olmama rağmen bana küçük çocuk gibi davranıyor. 2 yıldır sigara içiyorum ailemden gizli saklı fakat bu pandemi döneminde vakit bulamıyorum ve artık aileme söylemem gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda rahatlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Hocam yazık edersiniz kendinize yapmayın benim babam uzun süredir sigara içiyor ve sık sık öksürüyor akciğerlerinin pek iyi durumda olduğunu düşünmüyorum.

Direkt söylersen anlayışla karşılamazlar. Ama içtiğini hissettirirsen zamanla alışırlar. İlk başlarda anlarsalar seni sorguya çekerler. Bir azarlarlar, iki azarlarlar ama sonunda içtiğine alışıp laf etmemeye başlarlar. Ama tabii ki içmesen daha iyi olur.

Ailemde hatta sülalemde sigara içen kimse yok. Tek çocuk olduğum için de annem ve babam bana çok değer veriyor, 17 yaşımda olmama rağmen bana küçük çocuk gibi davranıyor. 2 yıldır sigara içiyorum ailemden gizli saklı fakat bu pandemi döneminde vakit bulamıyorum ve artık aileme söylemem gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda rahatlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Söyleseniz dövecek değil ya sana bu konuda yardımcı olmak için her şey yapacaklardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı