Ailemi okulda özlüyorum

LabelAmiri

Centipat
Daha fazla  
6. sınıfta ailemi okulda özlemeye başladım. Göremiyorum, saat 8-9'da cıkıp akşam eve 6'da geliyorum, simdi 8. sınıfım, daha da çalışmam gerek. Yarın başlıyor okulum. Dersiniz ki 9. sınıfta rahat edeceksin dersiniz ama 9'a kadar dayansam da derslerimi takamayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
6. sınıfta ailemi okulda özlemeye başladım. Göremiyorum, saat 8-9'da cıkıp akşam eve 6'da geliyorum, simdi 8. sınıfım, daha da çalışmam gerek. Yarın başlıyor okulum. Dersiniz ki 9. sınıfta rahat edeceksin dersiniz ama 9'a kadar dayansam da derslerimi takamayabilirim.
9 da rahat olmayacaksın daha zor olacak

Bende rahmetli dedemi özledim kardeşim fakat geri gelmeyecek, ailen hala hayatta olduğu için şükretmelisin. Ailesi olmayan hatta ailesini hiç tanımamış olan insanlarda var. Lütfen empati yapmayı öğren bir abi tavsiyesi... Arkadaş edinip, zeka oyunları öğrenmeni ve dil tarzı gerekli eğitimleri küçük yaştan öğrenmeni tavsiye ederim; kendine yeni uğraşlar katmaya başladığın anda kafan o kadar dolu olacak ki aklına bunlar gelmeyecek bile.

3'te çıkmıyor musun neden 6 da evde oluyorum dedin? Ayrıca şimdiden söyleyeyim 9. sınıfda yine çok rahat etmeyeceksin.

Özel okul ve bilmiyorum kazanamazsam gitmem liseye iyi olmadığı surece bir suru zorba bir suru sigarcılar falan filan uğraşılmaz

Bende rahmetli dedemi özledim kardeşim fakat geri gelmeyecek, ailen hala hayatta olduğu için şükretmelisin. Ailesi olmayan hatta ailesini hiç tanımamış olan insanlarda var. Lütfen empati yapmayı öğren bir abi tavsiyesi... Arkadaş edinip, zeka oyunları öğrenmeni ve dil tarzı gerekli eğitimleri küçük yaştan öğrenmeni tavsiye ederim; kendine yeni uğraşlar katmaya başladığın anda kafan o kadar dolu olacak ki aklına bunlar gelmeyecek bile.
cidden düşünüyorum ablamda istanbulda okuyor empati kurmaya çalışıyorum zaten yine olmuyor

Lisede ne yapacaksınız hocam, daha ortaokulda bile zorluk çekiyorsanız lisede çok zorlanırsınız. Alışmaya çalışmaktan başka çareniz yok maalesef.

Hocam konu ile alakasız daha 8.sınıfsınız, sigara içmeyin hocam.
1724003477229.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı