Ailemin cimriliğinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yiyeceği diyelim ki ülker çikolatalı gofret değil mi:

Zehir. Tabi bu almamalarına bir neden olabilir ama açıklamaları daha iyi olması gerekiyor. Bizim ülkede aile açıklamaz evet veya hayır bunu aşmamız gerek. Eğer zararlı diyorlarsa bu iyi bir sebeptir ve kendileri alıp evde sağlıklı bir şekilde yapıyor ise işte o muhteşem ailedir.
Hadi gofreti geçtim, kafe olayı peki? Ben arkadaşlarımla çokça kafeye giden bir insanım. Aslında, şu virüs nedeniyle şuan daha çok PC oynuyoruz da... Hani niye be?
Yaş kaç ?

"azda olsa kazanıyorum" demişsiniz, bakın kendiniz dediniz "az" diye. Üniversite sonrası bunun artacağı garantisini kim verebilir?

Sınav ile ilgili baskılarından birine değineyim. Bu LGS'den çıktım. Gerçekten çok önemli bir sınav değil. Ayrıca 480 ve üstü almadığın sürece 470 ile alan okul ile 420-430 arası alan okulun eğitimi arasında fark yok. Söyle ailene 8. sınıfa kadar sana baskı yapmasınlar. Ama 8'de yapmalarına bir şey deme yoksa kendin çalışmayabilirsin.

Biz gofreti örnek olarak verdik ve tatlıda bir ihtiyaçtır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…