Ailemin cimriliğinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bazi yerinde küfür var küfürlü mazur görün ama faydalı.

Arkadaşlar 2. paragrafı okuyabilir misiniz tekrar? Hangi aile çocuğu iyi dersler iyi notlar çıkarsın LGS de fazla puan yapsın diye "senden bir halt olmaz" cümlesini kullanır? Lütfen söyler misiniz?
Kanka sen mağaradan mı çıktın?

Mamut avlıyordu en son

Hak veriyorum ama bir noktaya kadar. Yani teknolojik şeyler dışında bile cimrilik yaptıklarını 2. paragrafta yazmıştım.

Onun dışında yaptıkları cimriliği okudunuz mu acaba? 2. paragrafı okuyun lütfen.

Hem oyun konusunda bağımlılık yapacak bir rekabetçi oyun da oynamıyorum. Arkadaşlarım Rust, LoL, Valorant falan falan oynarken ben o oyunlar ile ilgilenmiyorum bile. Arkadaşım sürekli gel LoL'e başla dedi ama reddettim hep.

Cevap basit. Sizi hala bebek gibi görüyorlar. Annem de bana yapıyordu 14 yaşına kadar. Artık sinir hastası olunca bırakmıştı. Daha 6. sınıfsınız sakin olun 1-2 sene geçsin LGS'den iyi puan alın. Size PC'nin kralını alırlar. Ama cimriliklerine bir şey diyemem okurken içim daraldı.

Ailen nasıl bir hata yaptığının farkında değil, liseye geçtiğinde büyük bedeller ödemeleri olası. Yorumların da çoğu çöp bu arada utanmasalar çocuğa git simit sat yemek paranı kendin çıkar diyecekler.

Büyük isyan çıkartmazsan bu durum daha yıllar sürer haberin olsun.

Bu cimrilik altında ben olsam. İnsanlıktan çıkardım. Nasıl dayandığını anlayamıyorum bile. Hayır hani mesela şımarmasın diye her şey alınmaz. Bu öyle bir şey de değil. Cidden anlam veremiyorum. Az önce annemi arayıp teşekkür ettim. Halime şükrediyorum.

Benimkiler bakkala göndermiyordu, ne istiyorsan alalım biz diyordu. Şunu istiyorum diyince buna gerek yok boşver deyip başkasından alıyordu. 16 yaşıma geldim ilk defa 0 telefon aldım iyi bir tane.

Bu kadar ailevi konuşmaya bence gerek yok, benim ailem de konsol almama izin vermiyor fakat bu kadar dert edilecek bir konu değil.

Ekonomik özgürlüğüne kavuşunca yine oynarsın oyunları.

Yahu dostum lütfen lütfen 50 tane mesaj attım. Okuma beceriniz varsa tekrar okuyun. Yazmaktan ellerim ağrıdı. O kadar sinir bozucusunuz ki. Olay teknoloji değil anlayın artık. Sinir kaslarımı geliştirdiniz.
TLC ekibini çağır kardeşim aşırı pintiler olarak Türkiye'de televizyona çıkın çözüm bu.

Rating falan fişkan derken parayı bulursunuz cimriliğede gerek kalmaz.
Bu haberlere çıkarsa sonra mamut avlayan insanlar tekrar buradaki yorumları söylerler. Emin ol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…