Ailemin cimriliğinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok inandırıcı gelmiyor. (Biraz abartıp çarpıtmışsın gibime geliyor)

Prens ya da prenses (Berkecan ve Pelinsular) olarak büyütülenler büyüdüklerinde istedikleri olmayınca tam bir facia oluyor.

İlkokul öğretmeni (anladığım kadarıyla) ailen milletin "facia" çocuklarıyla uğraştıkları için bir şeyler biliyordur bence.

Şu anda ilerlemeye bak lisede veya üniversitede (büyük ihtimalle) çatır çutur yersin parayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. paragrafı okudun mu acaba? Benim istediğim konsol, PC falan falan değil.

12.000 TL maaş alıp çocuğuna böyle davranan birisi var ise, şükredebilirim tabi.
Hiç konuştun mu ailenle? Borçları falan var mı diye? Neden böyle yaptıkları hakkında bir konuşsan?

Dostum ailen cimri bunu kabul ediyorum biraz da baskıcılar fakat sana kendimden bahsedeyim. 21 yaşına geldim bu zamana kadar ailemden ne telefon ne bilgisayar ne de konsol istedim. 10 yaşımda ilk telefonumu da kendim aldım 19 yaşında son telefonumu da. 13 yaşında bende kendime Ps3 almıştım. 18 yaşımda da Ps4 ve 21 yaşına geldim daha yeni kendime PC aldım. Bunların hiçbirini onlardan istemedim ve bir kuruş almadım. Belki istesem alırlardı almazlardı o ayrı mesele. Ben hepsini ailem ne kadar karşı çıksa da çalıştım, onlarla kavga ettim tartıştım yine çalıştım kendim aldım. Bence sende bir şeyler yapabilirsin.
Sana bir abi tavsiyesi;
Hayat hiçbir zaman istediğin gibi gitmeyecek. Durum her ne olursa olsun, eğer ki gerçekten istiyorsan hedefin için bir yol bulursun.

Çok inandırıcı gelmiyor. (Biraz abartıp çarpıtmışsın gibime geliyor)

Prens ya da prenses (Berkecan ve Pelinsular) olarak büyütülenler büyüdüklerinde istedikleri olmayınca tam bir facia oluyor.

İlkokul öğretmeni (anladığım kadarıyla) ailen milletin "facia" çocuklarıyla uğraştıkları için bir şeyler biliyordur bence.

Şu anda ilerlemeye bak lisede veya üniversitede (büyük ihtimalle) çatır çutur yersin parayı.

Ya abi lütfen lütfen insan iseniz gözleriniz var ise beyniniz var ise adam akıllı okuyun şu paragrafı. Çocuk büyük bir şey istemiyor. Son model istemiyor. Neyine kuduracak. Sabır sınaması yapıyorsunuz. İleride çocuğunuz olduğunda onlara elbise almayacak mısınız? Gofret dahi mi? Çocuğun ailesinin akrabası mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı