Ailemle kavga ettim

Aynılarını yaşıyorum dostum bunları takmayacaksın evden çıktığında da iletişimi keseceksin 1defa takmamaya başlayınca artık umursayamıyorsun zaten. En kötü yazıklar olsun de kendini paralarsan kendilerini haklı hissediyorlar.

Birkaç kişi kızgın atmış ama kızgın atılacak bir şey değil çok doğru söylemişsin.
Dostum yukarıda bunun cevabını verdim aynısını sana da söyleyeyim çocuk yapmanın getirdiği sorumluluklar var ve bunlar ceza kanununda da var yani pekte öyle değil bu ülkede herkes çocuk yapıp bakmasa suriye'ye döneriz mazallah.

Çok boş adamsın çok biliyorsun çocuk yapmanın getirdiği sorumluluklar var ve bunlar yasalarda da vardır keşke ağzı olan konuşmasa...
keşke ebeveyn olmak için testlere tabi tutulsa ülke.
Yasada muhtaç altsoy ve üstsoya bakma yükümlülüğü var. Yani eğer çocuğunuz, anneniz vs. kendine bakabilecek durumda değilse onların bakımından siz sorumlusunuz. Konu sahibinin yatacak yeri sağlanıyor, beslenmesi sağlanıyor, diğer ihtiyaçları sağlanıyor. Bu yaşlarda kendinizi dünyanın merkezinde görmeniz normal tabi.

Bunun tek çözümü büyüyünce çocuklarınıza düzgün bir şekilde anne babalık etmek.

Babası 20 bin içersine girerse alıcam diye söz vermiş. Sözünü tutsun bari.

Böyle aile kavgalarında sakin kalırsanız kazanırsınız diyeceklerinizi de iyi seçin profesyoneliyim bu konunun keşke sizin yerinizde olabilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…