AkaiYoru
Hectopat
Hocam suya zam geldi. Size yine iyi geliyor. Biz 3 kişi olduğumuz halde her ay 170 geliyor. Yapacak bir şey yok. Alışmanız lazım. 50-60 tl devri 3 yıl öncesinde kaldı.
Belki de tam tersi olurdu.
Derdinizi ailenize düzgünce anlatmadığınızı düşünüyorum. Söylediklerinize bakılırsa sizin faturadaki payınız %10 falan. Gerçi bu önemli de değil. Bence kavganın arkasında başka sebepler var.
Hocam suya zam geldi. Size yine iyi geliyor. Biz 3 kişi olduğumuz halde her ay 170 geliyor. Yapacak bir şey yok. Alışmanız lazım. 50-60 TL devri 3 yıl öncesinde kaldı.
Bu arkadaşlara bakmayın ailenizle iyi geçinin. Aile bu, kızar da, bağırır da, sever de. Tartışmak yerine bir dahakine suyu daha tasarruflu kullanacağım deyip tasarrufa önem verirseniz sorun çözülür. Yine aynı fatura gelirse derdinizi anlatırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.