Psikoloji ve mental olarak güçlü birisiniz. Baban seni seviyor ve inanıyor bence yoksa seni evde bile tutmazdı inan bana sözleri öyle söylemiyor olabilir ama bence içinden öyle düşünüyor yoksa şu ana kadar evde bile kalmana izin vermezdi. Bu sene başaracağınıza inanıyorum başarılar hocam.
Bence çalışıp seneyede gir istemediğin meslek ile ömür geçmez.
Ama şunu da anla eğer daha fazla uzatırsan bunun daha 6 sene okul okuması var o da kafanın bir yerinde kalsın bence.
Önünüzdeki 50 seneyi rahat yaşamak için 1 sene daha verin gitsin. Babanızla da evden ayrılana kadar iyi anlaşın.
Gidip gönlünü alın derim. Sonra şehir dışına çıkar, kafanızı toplarsınız.
Baban 60 yaşına dayandıysa daha olgun davranabilirdin. Yine de yaşadıklarını bilmeden tam analiz yapamam.
Teşekkür ediyorum güçlü müyüm?inan güçlü müyüm bilmiyorum tek istediğim ve yaptığım şey öncelikle ülkeme aileme faydalı bir birey olmak farklı yaptığım hiçbir şey yok. 19-20 yaşlarıma kadar yanlış arkadaşlıklar, hatalar yaptım o zamanlardan sonra babamla arama soğukluk girdi. Ama yaşadığım bir olaydan sonra kendime çekidüzen vermeliyim dedim ve bu çıkış yolunu YKS'ye hazırlanarak ve güzel bir bölüm kazanmam gerekli olduğuna karar verdim o gün bugündür çalışıyorum çabalıyorum bazen hiç çalışasım gelmiyor geçen uyku ile ilgili sorunlarım var hala çözüm bulamadım bazen uyanamıyorum bazen uyuyamıyorum ama her şeye rağmen devam etmeye çalışıyorum. Çok arkadaşım vardı ama şu an kimse kalmadı dediğin gibi belki de babamın düşüncesi farklıdır ama benim hedeflerim için desteklememesi biraz üzüyor ve buna sinirleniyorum. Bana git KPSS gir memur ol maaş al demesi ama benim hedeflerimin yüksek olması ve bunu çevremde kimsenin anlamaması ve saygı duymaması yıprattı beni. Ama her şeye rağmen dediğim gibi devam edeceğim ve kazanabileceğime dair inancım var kendime karşı ve bu hedef istek duygusu tüm engellere göğüs germeme, kabullenmeme yardımcı oluyor hakkımızda hayırlısı.
Tabii ki güçlüsün babam bana böyle davransa kafayı yerdim böyle davrandığı dönemler oldu tabii ama sınav senelerindeydi düzenli olarak böyle yapsaydı net bir şekilde psikolojik bir hastalığım gelişirdi buna eminim. Kimse size saygı duymayacaktır veya desteklemeyecektir bu her iş adamında her sporcunun ya da başarılı insanların hayatında olan bir şey sen yapana kadar kimsenin gözünde fikirlerin ve hedeflerin gerçekçi değil. Aktif olarak en azından bir kişiyi bulup onunla vakit geçirseniz ve içinizi ona dökseniz çok daha iyi olur ama tabii ki bizde buradayız. Bu kadar mental ve psikolojik olarak güçlüsünüz 3 kere sınava hazırlanmışsınız neredeyse 1mden 60k ya çekmişsin hırs ve azim tavan yapmış desem yeridir. Şimdi olmaz belki ama böyle azimli hırslı ve mental olarak güçlü biri her yerde parlar buna emin olun.
Değerinizi bilin 3 yılda her sene aşırı büyük yollar kat etmişsiniz bu son durak gibi gözüküyor tıp için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.