Ailemle kavga ettim

Ailenizle aranızı iyi tutun. Yoksa her türlü zararınıza olur. Siz alttan alın.

Konuda tartışma çıktı galiba. Satırlarca mesaj yazıp tam atacağında konu kilitlendiğinden atamayan kardeşim, buradan sana selam gönderiyorum.

O tür kavgalar her ailede oluyor hocam. Sırf suçun kendilerinden çıkıp başkasının üzerine suçu atmak için saçma sebeplerle kavga çıkarırlar. Bence alttan alın en iyisi.

Zaten hep öyle yapıyorlar.
Ailenizle aranızı iyi tutun. Yoksa her türlü zararınıza olur. Siz alttan alın.

Konuda tartışma çıktı galiba. Satırlarca mesaj yazıp tam atacağında konu kilitlendiğinden atamayan kardeşim, buradan sana selam gönderiyorum.

Kusura bakmayın hocam yemek yiyordum.
Beni neyin ilgilendirip ilgilendirmeyeceği senin vereceğin bir karar değil aslanım. Evlerinde bir su kaçağı veya akıtan bir sifon/musluk olabilir. İHA'le de buan patlıyordur. En yüksek metreküp fiyatı ve ortalama ev kullanımında bile 250 TL fatura gelmez. @CovidTR su ile ek bir iş yapmıyorsanız kontrol edin tesisatı.

Su ile ek bir iş yapmıyoruz.
5 kişinin 250 TL'lik su tüketmesi ilginç yalnız. Ben tek kaldığım zaman her gün duş alıp bulaşık makinesi çalıştırdığımda bile 30 TL ancak geliyordu İstanbul'da. Siz hayırdır haftalık otobüs mü yıkıyorsunuz?

Evde 5 kişiyiz ama fatura her ay neden 250 TL geliyor bizde onu bilmiyoruz otobüs yıkamıyoruz.
Evi terk edip nereye gideceksiniz pardon? Ailenizin değerini bilin, arada olur böyle.

Gece parka gidip yatarım yeter ki bunların dırdırından kurtulayım bugün hiç susmadılar beni rezil ettiler.
Tamam deyip geçeceksin. Kavga etmene gerek yok. Sen kendini savunmazsan üstelemezler.

Kendimi savunuyorum ama inanmıyorlar hep bana diyorlar bizim evde sadece sen çok su kullanıyorsun herkes çok su kullanıyor benim suçuma atıyorlar.
Ampulü patlatmalarını söyle 😉.

Tamam deyip geçin.

Zaten öyle yapıyorum ama iyi niyetimi suistimal ediyorlar.

Son düzenleme:
Su ile ek bir iş yapmıyoruz.

Bulaşık makinesi günlük, çamaşır makinesi iki günde bir çalışsa. Herkes iki günde bir duş alsa 150-180 civarı ancak gelir diye düşünüyorum. Sifon, pisuar vb. gece bir dinle eğer bir ses varsa ince bir sızıntı bile (damlama değil) nereden baksan 50-60 TL ekler faturaya.

Çok saçma su faturası yüzünden bende babamla tartışıyorum bazen elektrik faturası yüzünden malum full time bilgisayardayım dert etme hocam moralini yüksek tut @89069 Hocamın dediği gibi At bi 50'lik konuyu kapat onlarda kapatsın.

Nasıl 250TL geliyor? Biz 3 kişi yaşıyoruz yinede 25TL.

Not: Her gün okula gitmeden duş alıyorum.
Çok saçma su faturası yüzünden bende babamla tartışıyorum bazen elektrik faturası yüzünden malum full time bilgisayardayım dert etme hocam moralini yüksek tut @89069 Hocamın dediği gibi At bi 50'lik konuyu kapat onlarda kapatsın.
Adam öğrenciyim diyor. Keşke paramız olsa da bu memlekette yaşıyoruz

Nasıl 250TL geliyor? Biz 3 kişi yaşıyoruz yinede 25TL.

Adam öğrenciyim diyor. Keşke paramız olsa da bu memlekette yaşıyoruz
Yurt Dışında adamlar su faturasının lafını yapmazlar elektrik de dahil bu arada bi elektrik faturası kaç para geliyor türkiyede bildiğimiz gibi değil hocam.

Bulaşık makinesi günlük, çamaşır makinesi iki günde bir çalışsa. Herkes iki günde bir duş alsa 150-180 civarı ancak gelir diye düşünüyorum. Sifon, pisuar vb. gece bir dinle eğer bir ses varsa ince bir sızıntı bile (damlama değil) nereden baksan 50-60 TL ekler faturaya.

Evde bulaşık ve çamaşır makinesi her gün çalışıyor ben haftada 2 gün çarşamba ve pazar günleri duş alıyorum ama diğerleri her gün duş alıyor kendilerine söylemiyorlar gelip bana kızıyorlar 250 TL'nin lafını bana yapıyorlar demek ki benim 250 TL kadar değerim yokmuş bu evde bunu öğrendim.
Çok saçma su faturası yüzünden bende babamla tartışıyorum bazen elektrik faturası yüzünden malum Full time bilgisayardayım dert etme hocam moralini yüksek tut @89069 hocamın dediği gibi at bir 50'lik konuyu kapat onlarda kapatsın.

Evet gerçekten çok saçma.
Nasıl 250TL geliyor? Biz 3 kişi yaşıyoruz yine de 25TL.

Adam öğrenciyim diyor. Keşke paramız olsa da bu memlekette yaşıyoruz.

Ben haftada 2 gün çarşamba ve pazar günleri duş alıyorum ama diğer evdekiler her gün duş alıyor.
Yurt dışında adamlar su faturasının lafını yapmazlar elektrik de dahil bu arada bir elektrik faturası kaç para geliyor Türkiye'de bildiğimiz gibi değil hocam.

Doğru söylüyorsunuz bizim burada 250 TL için bana kızıyorlar.

Evde bulaşık ve çamaşır makinesi her gün çalışıyor ben haftada 2 gün çarşamba ve pazar günleri duş alıyorum ama diğerleri her gün duş alıyor kendilerine söylemiyorlar gelip bana kızıyorlar 250 TL'nin lafını bana yapıyorlar demek ki benim 250 TL kadar değerim yokmuş bu evde bunu öğrendim.

Evet gerçekten çok saçma.

Ben haftada 2 gün çarşamba ve pazar günleri duş alıyorum ama diğer evdekiler her gün duş alıyor.

Doğru söylüyorsunuz bizim burada 250 TL için bana kızıyorlar.
Hocam bir forumdan çıktım 2 dakika 8 Bildirim naptınız ya.

Hocam bir forumdan çıktım 2 dakika 8 bildirim naptınız ya.

Diğer arkadaşlarında mesajlarına cevap verdim.
O 50 kağıtıda peder veriyor değil mi?

Hayır vermiyor param yok.
Havadan sudan sebepler :)
umursama.

Doğru diyorsun 2 günlük dünya boş ver gitsin.
Su'dan sebepler yüzünden kavga etmeyin lütfen.

Şaka bir yana, ailenin lafını üsteleme "tamam" de ve geç.

Ya ama ben yazmıştım.

Ben onlarla kavga etmiyorum onlar benimle kavga ediyor tamam diyemem beni kullanmasınlar artık bir yere kadar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı