Ailenizin vefat ettiği haberini alsanız tepkiniz ne olurdu?

lolcuefe

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2021
Mesajlar
303
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları. Bir hikaye yazmaya başladım ve tecrübe eksikliğimden dolayı bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Sizden bir soruya cevap vermenizi istiyorum.

Bir anda ailenizin vefat ettiği haberini veren bir telefon aldınız. Tepkiniz ne olurdu? İlk cümleniz ne olurdu ve aklınızdan ilk ne geçerdi?

Cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
 
Ne kadar aklında düşünüp çevirsen de asla hazır olamayacağım bir şey sanırım, terledim yav düşününce :/

Böyle bir habere kimse hazırlıklı olamaz diye düşünüyorum. Sadece o anki tepkinizi merak ediyorum. Sizleri üzmek gibi bir amacım asla yok. O an ne hissettiğinizden ziyade başka bir soru sormak isterim. O haberi aldıktan sonra hayatınız değişir miydi? Yoksa şu anki düzeniyle devam mı ederdi?
 
Annemi çok seviyorum. Epey de yaşlı. Yaşlandığını görmek bile bana acı verirken bir de bu konuyu görmek beni çok üzdü. Ama hayatın gerçeği bu. Bir gün öleceğiz.

Gece gece moralinizi bozduğum için özür dilerim. :(

Arka arkaya 3 sefer bayılmışlığım var. O yüzden muhtemelen aklıma gelir gelmez tekrar bayılırım.

O zaman bayılmanın nasıl bir his olduğunu kısaca anlatabilir misiniz? O bile çok işime yarar. Daha önce hiç bayılmadım.
 
Öncesinde bayağı bir ateş basıyor bütün vücudumu. Sonrasında sersemlik hissiyle beraber aniden gözlere perde iniyor. Sonrası nakavt.

Hiç düşündüğüm gibi değilmiş. Yani bayılacağınız zaman kısa bir süre de olsa belirti oluyor ve hissedebiliyorsunuz. Ben direkt gözlerin kapanıp açıldığını sanıyordum. Peki ayıldığınız zaman nasıl hissediyorsunuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı