Air fiber hız testi ve CS:GO ping değeri

İyi gunler hocam bende Antakya'da yasiyorum konteynerda altyapı olmadigi icin 100Mbps ve ustu airfiber arayisi icindeyim burada en fazla 24mbos veriyorlar bende istemiyorum su zamanda oyle internet, Antakya'da hizmetei varmi bu firimanin aradim ama ulasilmiyor hocam bir yardimci olirsaniz sevinirim.

Arkadaşlar eve Air fibernet bağlattık hız testi ve ping değerim aşağıda mevcut. Ülke şartlarına göre iyi mi yoksa kötü mü? Testi Wi-Fi ile yaptım.

Eki Görüntüle 1539923

Eki Görüntüle 1539911

@Negative Sir merhaba hala hatayda mısınız? ve kullandığınız firma kapalı gözüküyor dediğiniz gibiyse bende almak istiyorum.

İyi gunler hocam bende Antakya'da yasiyorum konteynerda altyapı olmadigi icin 100Mbps ve ustu airfiber arayisi icindeyim burada en fazla 24mbos veriyorlar bende istemiyorum su zamanda oyle internet, Antakya'da hizmetei var mı bu firimanin aradim ama ulasilmiyor hocam bir yardimci olirsaniz sevinirim.

Hangi intenret sağlayıcısını seçtiniz ve menun musunuz?

@Negative Sir merhaba hala hatayda mısınız? ve kullandığınız firma kapalı gözüküyor dediğiniz gibiyse bende almak istiyorum.

Hangi intenret sağlayıcısını seçtiniz ve menun musunuz?

Hocam ben Vodafone red maxsi tarifesini kullaniyorum ,airfiber sikintili antakyada
Telefon hattimi pc ye bagliyorum yapacak birşey yok hiz konusu mukemmel serinyol tarafinda 240 250mbps download 40mbps upload isimi goruyor ha biraz tuzlu 1000 lira tarifem ama yapacak birsey yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı