Air fiber hız testi ve CS:GO ping değeri

Air FİBERNET nedir? Fiber internet hızının bu Turkcell Superbox hali gibi bir şey mi? Orijinal sitesinin linkini atabilir misiniz?

Air FİBERNET nedir? Fiber internet hızının bu Turkcell Superbox hali gibi bir şey mi? Orijinal sitesinin linkini atabilir misiniz?
Süperbox gibi ama evin yada binanın en yüksek yerine çanak anten gibi bir şey koyuyorlar, evin içine de normal modem koyuyorlar, o çanak antenden modeme cat 6 kablo indiriyorlar. Hava şartlarından nasıl etkilenir bilmiyorum.

Ankara için önerdiğiniz bir sağlayıcı öneriniz var mıdır?

Bu var diye biliyorum ama biraz pahalı.

FTTH cam fiber. Karıştırıyorsun.

Reis internet ve bilgisayar benim ilgi alanım zaten. Bu yorumu kardeşim yazmış. Zaten fizikteki optik dalını baz alırsak cam ile geldiğini biliyorum :D.

Bu var diye biliyorum ama biraz pahalı.

Reis internet ve bilgisayar benim ilgi alanım zaten. Bu yorumu kardeşim yazmış. Zaten fizikteki optik dalını baz alırsak cam ile geldiğini biliyorum :D.
Sadece cam ile değil, titanium ile bile fiber iletilebilir, ama camın maliyeti düşük. Bu da ek bilgi olsun.

@Negative Sir Merhaba, bende İzmir Karabağlar'da yaşıyorum. Alt yapı olmadığı için türktelekom magnet kablosuz internete geçtim fakat 30 dk'da bir bağlantı kopmaları yaşıyorum o yüzden airfiber'i düşünüyorum. Air fiber İzmir Karabağlar'a hizmet sağlıyor mu? Sitelerinde nerelerde hizmet verdiklerine dair bir şey bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı