AirPods 2 mi AirPods 3 mü?

Daha fazla  
Arkadaşlar yarın alacağım. AirPods 2 ve AirPods 3 arasında 800 TL fark var. Bende 2200 TL var. Eğer AirPods 3 alırsam 800 TL borca gireceğim. Sizce 800 TL fazladan vermeye değer mi? Almışken iyi bir şey alayim deyip AirPods 3 mü almalıyım? Gün boyu müzik veya YouTube'dan video izleyen biriyim.

Ya Pro 2 bekleyin ya da 2'yi alın geçin.
Sennheiser Momentum denedim, Sony XM4 denedim, Jabra Elite 3 denedim. Apple kullanan için AirPods 2 ses doygunluğu olarak stüdyo kalite istenmiyorsa gayet güzel. Custom ayar ile daha efektif hale gelebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya Pro 2 bekleyin ya da 2'yi alın geçin.
Sennheiser momentum denedim, Sony XM4 denedim, Jabra Elite 3 denedim. Apple kullanan için AirPods 2 ses doygunluğu olarak stüdyo kalite istenmiyorsa gayet güzel. Custom ayar ile daha efektif hale gelebilir.

Pro 2 çok pahalı olmaz mı bütçeye göre?

Aradığınız şeye bağlı. Konuşma için bir farkları yok diye hatırlıyorum fakat ben müzik dinleyen adamım derseniz ilk önce uzamsal sesi deneyin o hoşunuza giderse AirPods 3 alın. Temel farklılıkları tasarım ve uzamsal ses.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı