- Katılım
- 2 Haziran 2019
- Mesajlar
- 5.068
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 49
Herkese selam. AirPods (2.nesil) alınır mı? Acaba? Müzik dinlerken ve yürüyüş yaparken kullanılabilir mi? Mesela terledik hemen bozulur mu? Deneyimi olan paylaşabilir mi dostlarım?
Hocam arada baya fark var fiyat olarak sanırsam.Kral kulağının şekline göre değişir mesela benim kulağım 3. nesil tek oluyor sana önerim 3. nesil al inan pişman olmazsın.
4300 TL falan olmuş şok oldum hocam ya. iPhone telefonum evet, uzun süre kullanmak istiyorum. 3.nesil alabilirsem daha iyi olur gibi.Telefonun iPhone ise ve fiyatı da çok pahalı değilse alınır.
Para var ise direkt Airpods Pro almanı tavsiye ederim.Hocam arada baya fark var fiyat olarak sanırsam. Eki Görüntüle 1923731
Ama bunu gördüm bu daha iyiymiş. 1000-1500 TL fazladan vermeye değer mi ?
4300 TL falan olmuş şok oldum hocam ya. iPhone telefonum evet, uzun süre kullanmak istiyorum. 3.nesil alabilirsem daha iyi olur gibi.
Hocam o kadar çıkamam maalesefPara var ise direkt Airpods Pro almanı tavsiye ederim.
Üçüncü nesil nasıldır sizce?Cok eskidi. Butceyi bilmiyorum ama AirPods Pro deneyimi cok iyi![]()
Bende de 2. nesil Airpods var ama ben 3. nesil'e bu kadar para vermezdim gürültü engelleme bile yok fiyat 5,500 TL.Hocam o kadar çıkamam maalesef
Eki Görüntüle 1923736
Bütçeme göre ikisi de olur değil mi? Pişman olmam yani. Alabilirsem üçüncü nesile bakmak istiyorum.
Üçüncü nesil nasıldır sizce?
Almak için geç kaldım sanırımBende de 2. nesil Airpods var ama ben 3. nesil'e bu kadar para vermezdim gürültü engelleme bile yok fiyat 5,500 TL.
Daha iyi. Kiyaslamada goreceksiniz.Üçüncü nesil nasıldır sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.