AirPods 3. nesil almak mantıklı mı?

57'Alay

Kilopat
Katılım
22 Haziran 2016
Mesajlar
477
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.

iPhone 11 kullanıyorum, şu an da kendi kablolu kulaklığı mevcut. Uzun zamandır beklediğim AirPods 3 çıkmış. Cok kararsızım, kablolu kulaklık ile aralarında cok fark olur mu ses kalitesi vs olarak? Pro modelini almama sebebim slikonlu olmasıydı, o modelleri hiç sevmiyorum. AirPods 2 mi, AirPods 3 mü veya kablolu kullanmaya devam mi etmeli?
 
Kablolu kulaklıktan daha kaliteli olabilir. Açıkçası güncel fiyatları bilmiyorum ama AirPods Pro daha iyi bir seçim olabilir. ANC gerçekten fark ettiren ve müzik zevkini arttıran bir özellik.

Yine de kaliteli olduğundan ve fark yaratacağından şüphem yok.
 
iPhone 11 ile AirPods Pro kullanıyorum, 300 - 400 TL verip 3.nesil almak çok mantıklıdır.
 
Son düzenleme:
Kablolu kullanıyorsanız AirPods'a geçince çok büyük bir konfor olduğunu anlayacaksınız. Kesinlikle tavsiye ederim. ANC özellikleri sizin için önemliyse pro tercih edin. Değilse 3. nesil alabilirsiniz. 1 yıldır pro kullanıyorum çok memnunum.
 
Henüz incelemeleri çıkmadı galiba. 2. nesille 3. nesil arasında ses kalitesi anlamında bariz fark var mı bilmiyoruz.

EarPods ile 2. nesil AirPods arasında bence çok çok büyük bir fark yok.

3. nesil baya pahalı çıktı. Bütçeyi zorlayacaksa 2. nesil de alabilirsiniz, fiyatına göre çok iyi.
 
Kablolu kullanıyorsanız AirPods'a geçince çok büyük bir konfor olduğunu anlayacaksınız. Kesinlikle tavsiye ederim. Anc özellikleri sizin için önemliyse Pro tercih edin. Değilse 3. nesil alabilirsiniz. 1 yıldır Pro kullanıyorum çok memnunum.

Anc' cok önemli bir unsur mu, müzik dinlerken ufaktan da olsa dışarıdan gelen sesleri duymak isterim, malum her an her şey olabiliyor ülkede.
 
Anc' cok önemli bir unsur mu, müzik dinlerken ufaktan da olsa dışarıdan gelen sesleri duymak isterim, malum her an her şey olabiliyor ülkede.
ANC her zaman açık değil. Sizin seçiminize kalmış ki önemli sesleri duymak istiyorsanız hassas modu da açabiliyorsunuz. AirPods Pro almanızı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı