AirPods 3. nesil almak mantıklı mı?

ANC özelliği olmayan bir kulaklığa bence o parayı vermek hiç mantıklı değil. Bana kalırsa Apple ekosistemi içerisindeki en bağımsız parça kulaklık. ANC cidden hayat kurtarıcı bir özellik olabiliyor. Bende Jabra Elite 75T var gayet memnunum. AirPods 3 bütçesine çıktıysan kesinlikle Pro modelini öneririm.
 
Anc' cok önemli bir unsur mu, müzik dinlerken ufaktan da olsa dışarıdan gelen sesleri duymak isterim, malum her an her şey olabiliyor ülkede.
İstediğiniz zaman aktif edebiliyorsunuz. Benim kullanım senaryom şöyle, dışarıda yürürken şeffaf moda alıp dışarıda olan biteni rahatlıkla duyabiliyorum. Evde de aynı şekilde şeffaf mod daha çok hoşuma gidiyor telefonla konuşurken vesaire. Gürültü engelleyiciyi nadiren açıyorum, kalabalık ortamlarda, metroda. En efektif kullandığım zaman uçuşlar sırasında oldu, uçuştaki sabit gürültüyü büyük oranda azaltıyor. Şahsi fikrim ANC günlük işlerde bazı görüşmeleri kolaylaştırabiliyor ve müzik konforunu da arttırabiliyor. Ama olmazsa olmaz bir şey mi derseniz bence olmasa da olur.
 
2. nesil ya da 3. nesil almanı öneririm, pro uzun süreli kullanımda pek hoş olmuyor. Pro ve 2. nesil mevcut, ben 2. nesil tercih ediyorum.
 
Bende de Jabra Elite 75t vardı, silikon uçlar spor yaparken veya günlük kullanımda düşme yapıyordu ve bir zaman sonra ağrıtıyordu, iade ettim. Şimdi 3. nesil düşünüyorum çünkü Pro modelinde de Jabra'daki sorunla karşılaşmaktan korkuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı