AirPods 4. nesil alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda iPhone 14 alacağım ve şu anda Buds FE kullanmaktayım ve onu da değiştirmeye karar verdim. 6, 5-7k bütçem var kulaklık için, aipords 4. nesili önerir misiniz? Yoksa başka bir tavsiyeniz var mı? Genelde müzik dinlemek için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk çıktığında airpods pro almıştım yıllar oldu hala taş gibi. Defalarca yerlerde yuvarlandı ne pil ne de ses performansında problem var. 1 Kere alıyorsunuz uzun yıllar gidiyor.

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda iPhone 14 alacağım ve şu anda Buds FE kullanmaktayım ve onu da değiştirmeye karar verdim. 6, 5-7k bütçem var kulaklık için, aipords 4. nesili önerir misiniz? Yoksa başka bir tavsiyeniz var mı? Genelde müzik dinlemek için kullanacağım.
Plastiksiz olan seriden bahsediyorsunuz değil mi ? 4. nesil, ben kullanıyorum sanırım 6 ayı geçti. Gayet memnunum. ANC özelliği olanı almıştım müzik ve film izlerken gayet başarılı. Ses yüksekliğide güzel sadece dikkatimi çeken tek şey sesi biraz yükselttiğiniz zaman dışardan kolay duyuluyor. Ayrıca bisiklet üzerinde iken konuşmada yaptım rüzgar sesi rahatsız etmiyor. Sürekli müzik dinlediğiniz zaman ortalama 4.5-5 saat şarjı gidiyor. Kutuda kablosuz şarj özelliği de var. Magesafe kablosuz şarj istasyonlarında kolayca 1 saat içerisinde şarj oluyor. Ayrıca kulaklığı kutuya koyduğunuzda da 5 dk içerisinde yaklaşık %30 lara kadar şarj oluyor.

Almadan önce muhakkak kulağında denemeni öneririm. Ben aldım ve kulağımdan düştüğü için iade etmek zorunda kaldım. Şu an AirPods pro 2. nesil kullanıyorum. Buds fe silikon kulaklık olduğu için kulakta daha iyi oturuyor. Bunu göz önünde bulundurarak hareket etmeni tavsiye ederim

Pro 2 ile arasında kalıp Pro 2'ye yönelmiştim. Belki birazcık da beklenilip Pro 3 alabilirsiniz ama silikonlu kulaklıklar gerek ANC gerek de hareket ederken kulağa oturma konusunda daha iyiler.
Bütçe sabit kalacaksa bu göz önünde bulundurulup alınabilir.

Almadan önce muhakkak kulağında denemeni öneririm. Ben aldım ve kulağımdan düştüğü için iade etmek zorunda kaldım. Şu an AirPods pro 2. nesil kullanıyorum. Buds fe silikon kulaklık olduğu için kulakta daha iyi oturuyor. Bunu göz önünde bulundurarak hareket etmeni tavsiye ederim
İlk aldığımda bende şüphe ile yaklaştım ama benim kulağımda oldukça iyi duruyor ve uzun süre kaldığında acıtmıyor. Hatta bisiklet kullanırken bile hiç düşürme riski yaşamadım. Belki kulak içi yapısı etkiliyor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı