Elektronik AirPods Pro 2.nesil Nays ile 4548,99 TL

TouchMyFlow

Hectopat
Katılım
31 Temmuz 2021
Mesajlar
1.594
Çözümler
8
Son düzenleme:
Kesinlikle hak etmiyor fiyatını 😄
Aynı segmentte fiyatını ne hak ediyor? Merakımdan soruyorum, yanlış anlamayın. Ben tercihimi Pro 2'den yana kıldım ve memnun kaldım. Sizi memnun etmeyen şey neydi merak ettim açıkçası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı segmentte fiyatını ne hakediyor. Merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. Ben tercihimi Pro 2'den yana kıldım ve memnun kaldım. Sizi memnun etmeyen şey neydi merak ettim açıkçası.
Ödediğim fiyata aldığım ses/özellik orantılı gelmedi. Evet kulaklık çok güzel, pratik ama harcı 250 Euro kesinlikle değil. Geçen ay sattım ve tekrar kulaklık alırsam kesinlikle kablolu, kulaküstü bir high-end almaya karar verdim. Zamanında AirPods Pro alacağıma 1/20 fiyatına Xiaomi alsam herhalde daha memnun kalırdım uzun vadede.

Bir de kulakiçi kulaklığın sınırları var. Dışarıda dış seslerden kaynaklı maksimum sesi yetmez. ANC açarsın hem ses azalır hem kulağında basınç hissedersin vs. 2018'de üniversite kampüsünün ortasında arkadaşım MDR-XB950AP'yi kulağıma taktığında bir metre karşımdayken sesini duyamıyordum 😄
 
Son düzenleme:
Bir bardak kahve bile 60 TL olmuşken böyle bir kulaklık için uygun bir fiyat. Gürültü engelleme özelliği ile rahatsız edici seslerden kurtuluyorsunuz. Günlük kullanım için kolay bir şekilde harika bir deneyim sunuyor. Müzik yapmak gibi özel kullanımlar için zaten farklı kulaklıklara bakmak daha mantıklı.
 
Ödediğim fiyata aldığım ses orantılı gelmedi. Evet kulaklık çok güzel, pratik ama harcı 250 Euro kesinlikle değil. Geçen ay sattım ve tekrar kulaklık alırsam kesinlikle kablolu, kulak üstü bir high-end almaya karar verdim. Zamanında AirPods Pro alacağıma 1/20 fiyatına Xiaomi alsam herhalde daha memnun kalırdım uzun vadede.

Apple ekosisteminde tüm özellikleri verimli şekilde kullandınız mı? Ses kalitesi bakımından (kulak içi Bluetooth, benzer segment) 3., mikrofon kalitesi bakımından 2. diyebilirim. Bence gayet güzel ama beğenmemenize üzüldüm. High-End kısmı zaten kıyaslanamaz bunlar ile.
 

Geri
Yukarı